2777
2789

سلام نامزدم که عقد کرده هستیم فردا میخواد بره یه همایش تو یه شهر دیگه، قبلا بهم گفته بود با هم میریم هر زمان که شد، ولی شب بهم پی ام داد فردا همایشه میخام برم، گفتم تنهایی ؟ گفت نمیدونم. دلش بود تنهایی بره علتشم گفت، چون دوستم که دکترا قبول شده خوابگاهه میخوام برم که شب برم پیشش  ازش کتاباشو و راهنمایی بگیرم برا کنکور دکترام و فردا حرکت کنم بیام ، اما اگه تو بیای جایی نداریم بریم مجبوریم برگردیم شب.بعد یادش افتاد فرداش کلاس داره و نمیشه لغو کنه پس نمیتونه شب بمونه ، گفت بیا با هم بریم. حالا ب من برخورد که چون نمیشه بمونه بخاطر کارش، بهم گفت بیا بریم و کلا دلخور شدم.گفت میای منم گفتم نمیدونم. حالا بنظرتون حق داشتم دلخور بشم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه

انقد دلخوری الکی درست نکنید

و انقدم وابسته نباشید

تنهایی هم میرفت خوب بود

یه روزه دیگه

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
نه انقد دلخوری الکی درست نکنید و انقدم وابسته نباشید تنهایی هم میرفت خوب بود یه روزه دیگه

آخه از اول عقدمون همش درکش کردم، طلا نذاشتم بخره، فرصت خرید براش پیش نیومده که ببرتم درکش کردم، مسافرت قرار بود دوتایی بریم باخانوادش برد کلی اذیت شدم جامون تنگ بود درکش کردم، منم همش سه ماهه عقد کردم 

آخه از اول عقدمون همش درکش کردم، طلا نذاشتم بخره، فرصت خرید براش پیش نیومده که ببرتم درکش کردم، مساف ...

همونه عزیزم

اول عقده

شما تصوراتت رمانتیکه ولی یادت باشه از این انتظاراتت کم کن تا با ارامش زندگی کنی

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
آخه از اول عقدمون همش درکش کردم، طلا نذاشتم بخره، فرصت خرید براش پیش نیومده که ببرتم درکش کردم، مساف ...

عزیزم  اگه اشتباه نکنم شما چون دوست داشتی بری و دیدی نامزدت نه آورد تو کار ذوقت کور شده..الانم هرچی ناراحتی از قبل تو دلت بوده یادت اومده بیشتر غصت گرفته

اما الان وقت ناراحت شدن نیست چون حرف بدی نزده موقعیتش رو نداشته

شما اینبار چیزی نگو اما اگه یه وقت دیگه دیدی احساس شما رو متوجه نشد با زبون خوش بهش بگو مثل جریان مسافرت  

این که درکش کردی که طلا نخری و با خانواده اش بری سفر درست 

اما دلیل نمیشه الان به جای اون موقع ناراحت بشی 

درحال حاضر حرف بدی نزده و حق داشته 

اگه سختت هست کارهایی رو بخاطر همسرت بکنی بهتره همون موقع بهش بگی نه اینکه جای دیگه دلخور بشی 

اینجوری سوتفاهم پیش میاد

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد

خوب اینا رو غر بزنی حق داری اما اینو نه... 

ولی کلا بهش بگو تصمیم قطعی بگیر بعد به من اعلام کن هی تغییر نده فکر کنم تو از این تغییرات دلخوری

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
این که درکش کردی که طلا نخری و با خانواده اش بری سفر درست  اما دلیل نمیشه الان به جای اون موقع ...

دقیقا مشکل خ از ماخانوما اینه تحمل میکنیم یهو منفجر میشیم 

در حد توانت گذشت کن

که جاهای الکی نزنه بیرون چون الان اون اقا حق رو به شما نمیده

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم