2777
2789
 وا این دیگه خیلی بهانه ی بدیه ولش کنین بابا..... بهش بگین مگه خونوادش سر نون و آب شمان؟؟؟ دخ ...

بله تک دختره میترسن دخترشون رو بخوریم

🌟💫⭐🌞🪐✨🌜

سختگیری ها از عدم وجود امنیت مالیه میترسن زندگی شروع کنن میترسن پسر از پسش برنیاد پسرام دنبال پشتوانن بابای خودشون که نداره از بابای دختر توقع دارن.جاپای جوونا سفت نیست الان من میگم خب رفتم سر زندگی.زندگی که از فشار مالی حسرت بچه به دلم بمونه که یکی دیگه بدبخت نشه چه دلخوشی توش هست

لطفا درخواست دوستی ندید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ربطی به رشته تحصیلیت نداره! ولی خب نه همه ولی اکثر پسر و دختر ها دنبال ایدال تمامن! خانواده ها ...

فدات شم...خداروشکر ما جز این دسته نیستیم اصلا

خدا جونم اسمت چه برکتی داره🤩
منم زیاد جشن عروسی رو قبول ندارم فقط خانم لباس عروس بپوشه چن تا عکس بگیرن بعدم ی مهمونی دور همی و ...

آفرین این فکر خیلی خوبیه دوستای منم اینطور عروسی میکنن

🌟💫⭐🌞🪐✨🌜
منم نا امید نیستم و دست به دعام ولی واقعیتش میترسم از تنها موندن

ترس یعنی ناامیدی ...ناامیدی هم گناه کبیرس آبجی ...روا شدن حاجت روا خیلی ب تاخیر مینداره

خدا جونم اسمت چه برکتی داره🤩
همه دنبال تک دختر تک پسرن که ارث برسه به بچشون هرچی دارن مال اون بچه باشه اول و اخر

یسری ها ازدواجو سرمایه گذاری بلند مدت میدونن!!! 

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

همه دنبال تک دختر تک پسرن که ارث برسه به بچشون هرچی دارن مال اون بچه باشه اول و اخر

اینو هم باید در نظر بگیرن که احتمال داره همچین موردی پیش نیاد و فرصت ازدواج خوب هم از دست بره هر چی سن بالاتر میره انتخابها کمتر و کمتر میشه

🌟💫⭐🌞🪐✨🌜
یسری ها ازدواجو سرمایه گذاری بلند مدت میدونن!!! 

الان من نمیرم مستاجری میگم مسخرم مگه بیام خونت بعد سال دیگه از پس اجاره برنیای برگردم باز خونه بابام. حق بدید به ادما تو شرایط نبودید بزرگترا سردو گرم چشیدن

لطفا درخواست دوستی ندید
الان من نمیرم مستاجری میگم مسخرم مگه بیام خونت بعد سال دیگه از پس اجاره برنیای برگردم باز خونه بابام ...

درسته

خودم ب شخصه مستاجری نمیرم

خودم با 22 سال سن

حساب مسکن باز کردم

ک حداقل چن سال دیگ ی وام مسکن داشته باشم ک اگ خواستم ازدواج کنم ی پولی واس خرید یه خونه نقلی وجود داشته باشه!! حالا ایشالا ک همسر آیندم خونه داره😁😁😁

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂