2777
2789
عنوان

نوزاد نارس

| مشاهده متن کامل بحث + 3238 بازدید | 58 پست

برادر زاده منم شش ماهش کامل نشده بود که دنیا اومد قربونش برم یک ماه  تو بیمارستان قرنطینه بود دوماهم تو خونه ...الان واسه خودش مردی شده 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا حفظ کنه عزیزم ❤ من نارس نبودم ولی چون با داداشم دو قلو بودیم وقتی دنیا اومدم 1 کیلو بودم . ماما ...

ای جانم بیشتر سختیش به همون ریز بودنه وگرنه مشکل دیگه ای نداشت پسر منم فقط بسیار کوچک بود همه میترسیدن ازش🤣

پسرم دنیامه❤❤❤❤
من بچه هام ۳۶ هفته به دنیا اومدن و کوچولو بودن این تایپیک رو دیدم ناخوداگاه کلیک کردم

چند کیلو بودن گلم؟؟ و اینکه  دو قلو ها تا چند هفته  میتونن بمونن و دنیا نیان؟

خدایا کمکم کن
ای جانم بیشتر سختیش به همون ریز بودنه وگرنه مشکل دیگه ای نداشت پسر منم فقط بسیار کوچک بود همه میترسی ...

اره میدونم مامانم کلی خاطره تعریف کرده ازم واقعا سخت بوده خدا کمکت کنه عزیزم میدونم که میتونی و به سلامتی بزرگش میکنی انشالله مرد بزرگی میشه😍

عزیزم پسر منم هفته ۳۳ به دنیا اومد الان ۸ سالشه. درسته خیلی سختی داره ولی می ارزه 

آره یه لذت خاصی داره از اونقدر کوچیکیشونو میبینیو بزرگ شدنشونو ذره ذره جون گرفتنشون 

پسرم دنیامه❤❤❤❤
اره میدونم مامانم کلی خاطره تعریف کرده ازم واقعا سخت بوده خدا کمکت کنه عزیزم میدونم که میتونی و به س ...

مرسی عزیزم، خدا کوچولوتو برات نگهداره😘

پسرم دنیامه❤❤❤❤
من خودم مامان یه نوزاد نارسم که تو هفته ۳۰ به دنیا اومد با وزن ۱۴۰۰ الان ۴ ماهه شده، کار سختیه مامان ...

دختر من هم هفته 28 به دنیا اومد با وزن 1150. روزهای خیلی سختی بود ولی گذشت... الان 7 سالشه و قدش 130 سانته :)

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
ای جانم خدا حفظش کنه😘

خیلی ممنون. خدا نی نی شما را هم حفظ کنه. تا چشم به هم بگذارید بزرگ شده و آقایی شده برای خودش.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز