2777
2789
عنوان

نوزاد نارس

| مشاهده متن کامل بحث + 3238 بازدید | 58 پست
الان ۳ ماه و ۸ روزشه خیلی کم نگاه میکنه اونم معلوم نیس نگاه میکنه یا نه نگرانم 

مگه چشم پزشکی نبردینش اخه من دو بار بردمش تا ۲ ماهگیش که گفتن شبکیه تشکیل شده

پسرم دنیامه❤❤❤❤

خیلی دردناکه که بچه زودتر از وقت تعیین شده به دنیا بیاد بچه که کارش به NICP رفته توو یکی از همین بیمارستانای خوب و با کلی مراقبت قبل تولد

همین بچه رو به مطب یه دکتر خوب توو یوسف آباد بردیم بچه خیلی کوچیک بود اما با دستورالعمل هایی که این دکتر دادن و حالا مشکلاتی که بچه نارس داشت خداروشکر این بچه کاملا سالم هست و الان 4 ساله اش هست و هیچ مشکلی نداره دیگه من شماره این دکتر و با وبسایتش براتون میفرستم اگه خدایی نکرده به این مشکل خوردین اصلاااا از این دکتر غافل نشین

شماره تلفن:88213218

وبسایت:http://www.dr-hermanmoghadam.com

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر من هم هفته 28 به دنیا اومد با وزن 1150. روزهای خیلی سختی بود ولی گذشت... الان 7 سالشه و قدش 130 ...

سلام عزیزم

دیدم که شما نوزاد نارس داشتید

چه مشکلاتی داشتید

چقدر با بقیه بچه ها فرق دارد وعقبه

چه بیماریهایی بیشتر میگیرند

من تازه تو 31 هفته زایمان کردم الان تو Nicu هستید خیلی استرس دارم

تو را خدا راهنمایی کن

سلام عزیزم دیدم که شما نوزاد نارس داشتید چه مشکلاتی داشتید چقدر با بقیه بچه ها فرق دارد وعقبه چه ...

سلام. نگران نباشید.

مشکل بیشتر سر تغذیه بود. که مجبور بودیم از طریق سوند بینی تغذیه اش کنیم هر دوساعت، ویتامینها و مکملهای بیشتری داشت نسبت به نوزادهایی که به موقع متولد شده بودند.

خوشبختانه تنفسش خوب بود و از روز دوم خودش نفس می کشید.

کارهای دیگه سر موقع بود. فقط دندون خیلی دیر در آورد حدود ۱۴ ماه. راه رفتنش هم ۱۴ ماهگی بود. البته از مدتها قبلش می ایستاد بدون کمک. ولی کلا خیلی محتاط هست و می ترسید راه بره.

در مورد بیماری، هم خدا را شکر سیستم ایمنی قوی داشت و اولین بار ۱۸ ماهگی سرما خورد. که دو سه روزه خوب شد.

در مورد هوش هم خیلی باهوشه و الان که ۷ ساله است سه زبان تسلط داره. دوره شنا را تکمیل کرده. استعداد هنریش خیلی خوبه. مدرسه هم درس هاش خوبه.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
سلام. نگران نباشید. مشکل بیشتر سر تغذیه بود. که مجبور بودیم از طریق سوند بینی تغذیه اش کنیم هر د ...

سلام عزیزم.منم مادر نوزاد نارس شدم.میشه بیای راهنماییم کنی؟

تاخیر داشت توی تکامبش؟هوشش چطوره؟

شیر مادر خورد؟

من خیلی سختمه

سلام عزیزم.منم مادر نوزاد نارس شدم.میشه بیای راهنماییم کنی؟ تاخیر داشت توی تکامبش؟هوشش چطوره؟ شیر ...

سلام. نه، اتفاقا خیلی زود شروع به حرف زدن کرد. از حدود ۱۰ ماهگی. تاخیر فقط دندون بود و راه رفتن. هوشش هم همینطور که نوشتم خیلی عالیه و سه زبان مسلط هست.

شیر هم تا ۶ ماهگی فقط شیر خودم بود که با استفاده از شیر دوش برقی شیر می دوشیدم. دکترها خیلی تاکید می کردند که حتما چند ماه اول شیر مادر بخوره. ولی بعد از ۶ ماهگی و با شروع غذای کمکی، شیرم خیلی کم شد و دیگه شیر خشک هم اضافه شد. 

سلام. نه، اتفاقا خیلی زود شروع به حرف زدن کرد. از حدود ۱۰ ماهگی. تاخیر فقط دندون بود و راه رفتن. هوش ...

ممنونم عزیزم.منم دارم شیرم رو میدوشم ولی کم شده.اینجوری پیش بره نمی‌رسه تا شیش ماه چون خودش میک نمیزنه.شما چیکار کردی شیرت تا شیش ماه اومد با شیردوش؟

راستی مراقبت آغوشی هم داشتی؟که لخت بزارین رو بدنت؟

ممنونم عزیزم.منم دارم شیرم رو میدوشم ولی کم شده.اینجوری پیش بره نمی‌رسه تا شیش ماه چون خودش میک نمیز ...

من سه ماه اول شیردوش برقی از بیمارستان قرض گرفتم که خیلی موثرتر از انواع خونگی هست. (البته من ایران زندگی نمی کنم. ولی شنیدم ایران هم میشه از بیمارستان قرض گرفت.) بعد معمولی خریدم. تا چند ماه، تمام وقتم برای شیر دوشیدن میرفت بدون اغراق.‌.

بله تماس پوست با پوست برای بچه های نارس خیلی مهم هست. دکترها تاکید داشتند هر روز انجام بشه‌‌

خدا خیرت بده ممنونم راهنماییم کردی

خواهش می کنم عزیزم. این روزهای سخت هم می گذره و یک زمانی خودت هم فراموش می کنی نینی زود به دنیا اومده...