2777
2789
عنوان

نوزاد نارس

| مشاهده متن کامل بحث + 3238 بازدید | 58 پست
من خودم مامان یه نوزاد نارسم که تو هفته ۳۰ به دنیا اومد با وزن ۱۴۰۰ الان ۴ ماهه شده، کار سختیه مامان ...

ای جانم خدا براتون حفظ کنه , منم ده روز زایمان کردم به خاطر مسمومیت بارداری , تو هفته ۳۰ , نی نی تو بیمارستان هست تو دستگاه میگن عفونت داره , برام بیشتر توضیح بدین تا دل بی قرارم آروم بشه خیلی میترسم

دختر من هم هفته 28 به دنیا اومد با وزن 1150. روزهای خیلی سختی بود ولی گذشت... الان 7 سالشه و قدش 130 ...

برام تعریف کنین ,منم ده روز تو هفته ۳۰ زایمان کردم به خاطر مسمومیت بارداری , نی نی تو دستگاه , خیلی نگرانم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برام تعریف کنین ,منم ده روز تو هفته ۳۰ زایمان کردم به خاطر مسمومیت بارداری , نی نی تو دستگاه , خیلی ...

نگران نباشید، خدا حفظش کنه براتون.

من زایمانم خیلی ناگهانی بود. یک شب درد شدید کمر و پهلو داشتم. زنگ زدیم بیمارستان و گفتن فورا باید بیایید.نمونه خون گرفتن و عفونت پیدا کردند و گفتند باید زایمان انجام بشه. صبح ساعت 7 دخترم به دنیا اومد. تا دو روز نیاز به اکسیژن داشت و بعد فقط برای اینکه دمای بدنش حفظ بشه داخل انکوباتور بود.

ما ایران نیستیم. اینجا داخل بیمارستان و همون بخشی که نوزادهای نارس نگهداری میشن، به مادر و پدر یک اتاق میدن و در تمام مدتی ک نوزاد بیمارستانه، مادر حتما باید بیمارستان بمونه. و خلاصه که من 50 روز داخل بیمارستان زندگی می کردم. انکوباتور هم داخل اتاقم بود. رسیدگیشون خیلی عالی بود. هر دو ساعت باید شیر میدادم و پوشک عوض میکردم. در طول شب پرستار میومد بیدارم می کرد. خیلی خسته بودم. بچه اولم بود و اصلا عادت به شب بیداری نداشتم. از نظر روحی خیلی آسیب دیده بودم.

از یک طرف محیط بیمارستان خیلی خسته کننده بود و خیلی تنها بودم. از اون طرف احساس گناه می کردم و فکر می کردم مادر خوبی نبودم و نتونستم نوزادم را به موقع به دنیا بیارم. روزی یکساعت می تونستم برم بیرون. ولی اگه خانم بارداری با شکم خیلی بزرگ میدیدم حالم بد میشد...از یک طرف به مادرم نگفته بودم زایمان کردم. چون ایران بود و میترسیدم نگران بشه...بعد از چند هفته کاملا احساس افسردگی کردم. پرستارها برام روانشناس اوردن که خیلی کمکم کرد.

دیگه بعد از 50 روز اومدم خونه با دخترم. بعد از اون یک دستگاه خیلی کوچک بهمون دادند که تا چند ماه به دخترم وصل بود. برای این بود که اگه تنفسش قطع بشه آژیر بکشه. خوشبختانه هیچوقت این اتفاق نیافتاد...

تغذیه اش هم که تا 3 ماه از طریق لوله ای بود که از بینیش رد شده بود. باید شیر می دوشیدم و بعد با سرنگ و از اون لوله بینی تغذیه اش می کردیم. پرستار میومد خونه و وزنش میکرد و اون لوله را  تعویض میکرد. ولی خب طفلکی خیلی اذیت میشد و گریه میکرد...

بعد از 3 ماه دیگه تونستم خودم شیرش بدم و دیگه خدا را شکر اوصاع خیلی بهتر شد.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
نگران نباشید، خدا حفظش کنه براتون. من زایمانم خیلی ناگهانی بود. یک شب درد شدید کمر و پهلو داشتم. زن ...

ممنون از توضیحت , الان تو بیمارستان هم به ما اجازه میدن که تمام وقت بمونیم اونجا رسیدگیشونم عالیه  ولی چون خودم خیلی ضعیف شدم و روحم ریخته بهم , یه بارم پیش بچه از حال رفتم , مامانم و شوهرم نمی زارن کامل بمونم اونجا , فقط عفونت بچه نگرانم کرده , دکتر بهم گفته که پسرم عفونت داره , براش دعا کنین 

ممنون از توضیحت , الان تو بیمارستان هم به ما اجازه میدن که تمام وقت بمونیم اونجا رسیدگیشونم عالیه&nb ...

دختر من هم عفونت داشت زمانی که به دنیا اومد. هر دو آنتی بیوتیک میگرفتیم...

امیدوارم که همه چیز به خوبی پیش بره و امید به خدا پسرتون صحیح و سالم از بیمارستان مرخص بشه. چشم من هم برای سلامتی پسرتون و بهبود حال روحی خودتون دعا میکنم.

چقدر طول کشید عفونت برطرف شه ?  مرسی از لطف تون , خدا دخترتون رو حفظ کنه

دقیقا یادم نیست. ولی فکر نمیکنم بیشتر از یک هفته بود. 

ای جانم خدا براتون حفظ کنه , منم ده روز زایمان کردم به خاطر مسمومیت بارداری , تو هفته ۳۰ , نی نی تو ...

ای جانم انشالله که زودتر بیاریش خونه پسر من الان دیگه ۹ ماهه شده چشم به هم میزاری بزرگ میشن🙈

پسرم دنیامه❤❤❤❤
چه مشکلاتی داشت ? چه قدر طول کشید خوب بشه ?

مشکل خاصی نداشت جز وزن کمش از روز اول بدون امسیژن‌نفس کشید ۲۱ روز بستری شد به خاطر وزنشو زردیش فقط

پسرم دنیامه❤❤❤❤

سلام دوستان دختر من ۳۶ هفته با کزن ۲ کیلو به دنیا امد الان ۳ ماه با وزن ۳۷۰۰ هست معاینه چشم بردمش خوب بوده به همه چی دقت میکنه اما هنو وقتی باهاش حرف میزنی تو چشمامون نگاه نمیکنه شما که بچه نارس داشتین کی بچه هاتون تو چشمتون نگاه کردن

سلام دوستان دختر من ۳۶ هفته با کزن ۲ کیلو به دنیا امد الان ۳ ماه با وزن ۳۷۰۰ هست معاینه چشم بردمش خو ...

فکر کنم اگه اشتباه نکنم همون ۳ ماهگی 

پسرم دنیامه❤❤❤❤