2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواب دیدم من ونامزدم داریم میایم سمت خونه پدریم 

کوچمون پرازادم بودک همه ب ی سمت وایساده بودن نمیشدتکون خوردویه دفعه حکومت نظامی شدومن نتونستم برم داخل خونه ونامزدم تونست بره خونه مون منم فرارکردم ک نگیرن منوبعدب اون ادماگفتم چراوایساده بوذین اونجاگفتن ک ازسمت اسمان انرژی براشون فرساده میشدتاانرژی بگیرن واگاهی 

بعدمن میخاستم هی زنگ بزنم نامزدم ک فلان جام نمیشدهمش ادمارومیگرفتن منم فرارمیکرد

بعدیهودیدم دارن دستگیرمیکنن منم نزدیک مرزترکیه بودم همین ک خواستن دستگیرم کنن فرارکردم سمت مرزفقط یک قدم مونده بودبگیرن منواونجاهم هی خواستم زنگ بزنم ک بازترسیدم شمارموردیاب بزنن ومنوپیداکنن وبگیرن 

بعدگفتم نامه بنویسم وتوش یه جوری بنویسم ک فقط نامزدم متوجه شه ک من کجام بعدنامه روداخل یه جعبه کادوقرمزکوچیک ک روبان حریرقرمزدرازی بهش وصل بود نامه روگذاشتم توش وفک کنم خواستم بندازم دریاتاب دست نامزدم برسه یا تویه کشتی بندازم ک یکی بده اینجارودقیق نمیدونم خلاصه وقتی جعبه روسمت دریاانداختم یه عقاب خیلی بزرگ جعبه روگرف دهنش وپروازکرداسمون 

آقا چجورى تو خواب حواستون به نامزد يا شوهرتون هست من ديشب خواب ديدم توفان داره همرو از بين ميبره داد ميزدم يا خدا ماشينم😑😑😑 نه بابا نه مامان نه شوهر 😑😑 ماشين 😑😑😑 😂😂😂 

مربى بدنسازى بين المللى / 2 کیلو افزايش وزن - ٨ كيلو كاهش وزن - در ماه (اصولى و سالم).و ناگهان در يك بعد از ظهر زمستانى وقتى كنارم آرام خوابيده بودى به ياد آوردم روزهاى رفتنت را، انگار درد مشت هايى كه آن روزها به ديوار مى زدم را تازه حس كردم، به تو نگاه كردم و به دستهايم... (متن واقعيه كپى نشه 🌹)