النازخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 690 عنوان کمک تعبیر خواب 😢 58 بازدید | 10 پست خانوما من دیشب خواب دیدم پدرم (الهی پیش مرگش بشم 😢) فوت کرده و همه اعضای خانواده ام خبر دارن اما بخاطر امتحان های من تدفین رو به تاخیر انداختن و به کسی خبر ندادن . درصورتی که من نه امتحانی دارم و نه چیز دیگه ای . کسی تعبیرش رو میدونه ؟ گاهیگماننمیکنیولیخوبمیشود/گاهینمیشودکهنمیشودکهنمیشود/گاهیبساطعیشخودشجورمیشود/گاهیدگر،تهیهبدستورمیشود/گهجورمیشودخودآنبیمقدمه/گهبادو صدمقدمهناجورمیشود/گاهیهزاردورهدعابیاجابتاست/گاهینگفتهقرعهبهنامتومیشود. 1397/08/19 | 09:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلبررگ_67 عضویت: 1395/02/11 تعداد پست: 18435 بله عزیزم تعبیرش سلامتی و عمر زیاد پدرتون هست به عکس پروفایلم گیر نده استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا
nani62 عضویت: 1397/01/11 تعداد پست: 2095 خیلی خوابت خوبه تعبیرشم خیرهخدا به باباتون عمر دوباره داده و یه شادی بزرگ برای کل فامیلتون درراههانشاءالله
هستی_تنها1 عضویت: 1388/08/11 تعداد پست: 97322 مرگ تعبیر بدی نداره نگران نباشاصلا گاخی تعبیر ندارهذهن خودت ناارومهممکنه در ناخوداگاهت از این اتفاق میترسی
النازخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 690 من بچه دار نمیشم ، ممکنه تعبیرش بچه دار شدنم باشه ؟😭😭 گاهیگماننمیکنیولیخوبمیشود/گاهینمیشودکهنمیشودکهنمیشود/گاهیبساطعیشخودشجورمیشود/گاهیدگر،تهیهبدستورمیشود/گهجورمیشودخودآنبیمقدمه/گهبادو صدمقدمهناجورمیشود/گاهیهزاردورهدعابیاجابتاست/گاهینگفتهقرعهبهنامتومیشود.
مامان_ستایش1 عضویت: 1396/02/25 تعداد پست: 6765 تعبیرش عمر باعزت برای پدرتان هست ولی بازم اگه دلشوره داری یه صدقه بنداز خدایا مرسی که در حقم معجزه کردی😍😍😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻
النازخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 690 بله عزیزم تعبیرش سلامتی و عمر زیاد پدرتون هست انشالله گاهیگماننمیکنیولیخوبمیشود/گاهینمیشودکهنمیشودکهنمیشود/گاهیبساطعیشخودشجورمیشود/گاهیدگر،تهیهبدستورمیشود/گهجورمیشودخودآنبیمقدمه/گهبادو صدمقدمهناجورمیشود/گاهیهزاردورهدعابیاجابتاست/گاهینگفتهقرعهبهنامتومیشود.
nani62 عضویت: 1397/01/11 تعداد پست: 2095 من بچه دار نمیشم ، ممکنه تعبیرش بچه دار شدنم باشه ؟😭😭 آره هرخبرخوشی ممکنه انشاءالله
النازخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 690 خیلی خوابت خوبه تعبیرشم خیره خدا به باباتون عمر دوباره داده و یه شادی بزرگ برای کل فامیلتون ... خدا از زبونت بشنوه گلم ممنونم گاهیگماننمیکنیولیخوبمیشود/گاهینمیشودکهنمیشودکهنمیشود/گاهیبساطعیشخودشجورمیشود/گاهیدگر،تهیهبدستورمیشود/گهجورمیشودخودآنبیمقدمه/گهبادو صدمقدمهناجورمیشود/گاهیهزاردورهدعابیاجابتاست/گاهینگفتهقرعهبهنامتومیشود.
النازخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 690 مرگ تعبیر بدی نداره نگران نباش اصلا گاخی تعبیر نداره ذهن خودت ناارومه ممکنه در ناخوداگاهت از این ... نمیدونم به خدا اصلا نمیدونم چرا همچین خوابی دیدم . انشالله که خیره گاهیگماننمیکنیولیخوبمیشود/گاهینمیشودکهنمیشودکهنمیشود/گاهیبساطعیشخودشجورمیشود/گاهیدگر،تهیهبدستورمیشود/گهجورمیشودخودآنبیمقدمه/گهبادو صدمقدمهناجورمیشود/گاهیهزاردورهدعابیاجابتاست/گاهینگفتهقرعهبهنامتومیشود.
النازخانم مدیر استارتر عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 690 تعبیرش عمر باعزت برای پدرتان هست ولی بازم اگه دلشوره داری یه صدقه بنداز چشم حتما ممنون عزیزم گاهیگماننمیکنیولیخوبمیشود/گاهینمیشودکهنمیشودکهنمیشود/گاهیبساطعیشخودشجورمیشود/گاهیدگر،تهیهبدستورمیشود/گهجورمیشودخودآنبیمقدمه/گهبادو صدمقدمهناجورمیشود/گاهیهزاردورهدعابیاجابتاست/گاهینگفتهقرعهبهنامتومیشود.