2777
2789
عنوان

انتقام خدا چگونه است

80 بازدید | 14 پست

برای موضوعی علم و اطلاعاتم کمه ولی از طرفی ذهنم مشغوله و کاریم از دستم بر نمی اید فقط به خدا متوسل میشم و نفرین اگه حقش نباشه خدا منو ببخشه و اگر باشه خدا باید جوابشو به سخترین، شما نظرتون چیه

نفرین نکن فقط بگو خدایا به تو سپردم

مطمعن باش سرش میاد

و اگر از شما در مورد شانس پرسیدند بگویید از بین چهار هزار دین در دنیا من؛ مسلمان وشیعه و عاشق( علی (ع)) ب دنیا آمده ام 💞💞غدیری ام❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگه قرار باشه با نفرین و ناله خدا بیاد انتقام بگیره الان باید نسل آدما منقرض میشد

مشکلی که برات بوجود اومده میخواد یه مسیری رو بهت نشون بده بگرد و مسیر جدید رو پیدا کن

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

مسیر جدید سخته اخه

بله عزیزم اگه میخوایی نتیجه ای رو به دست بیاری که تا حالا نبوده باید مسیری رو بری که تا حالا نرفتی

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

چقد زیبا اخه ذهنم مشغوله و بی طاقتم

برا آرامش آرامش خودت مثلا صلوات بفرست حوصله داشتی یه آیه الکرسی بخون

یا زیارت عاشورا

به خدا اگه واقعا بهت ظلمشده باشه خدا دیر یا زود حقتو میگیره از این بابت آرامش داشته باش

اینم حرفیه ، عجیبه این موضوع و عدالت

عدالتی وجود نداره

من ۶ ساله دارم عذاب میکشم از جانب یه خانوم واقعا بدون هیچ دلیل و منظقی داره ظلم میکنه و تهمت میزنه و........ ولی هیچوقت اب از اب تکون نخورد و اون خانوم داره واسه خودش میگرده و تهمت میزنه ب همه