2777
2789
عنوان

بافت نی نی😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 81 پست
جرا هزینه جدا بده آخه وقتی اشتباه بافته چرا تباید پی به اشتباهش ببره استارترم برای این پولی که داده ...

مرسی از نظرت واقعا ایکاش خودش میفهمید 

تازه میگه ایراد نداره هر کی دیده گفته خوبه با اینکه عکسشو فرستام یه عذر خواهی نکرد ازم 

تو این گرونی منکه سره گنج نیستم تازه 35 پوله جوراب شلواری برای این ست دادم کلی ذوق داشتم

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گرون نگرفته  کار پر زحمتی هست نوش جونش باشه شما هم ازش معذرت بخواه و بهش بگو پاپوششو عوض کنه ...

اون باید ازم عذر خواهی کنه منکه حرف بدی بهش نزدم فقط ایراد کارشو گفتم انتظار داشتم قبول کنه 

و خودش بگه برات میبافمو میفرستم اما نه عذرخواهی کرد نه جوابمو داد منم بهش پیام دادم راضی نیستم پیاممو دید گفت لباسو بده پولشو بدم 

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕
من یه نفر میشناسم کار بافت و سیسمونی میکنه البته تو گروهش عضو هستم برا تبریز هست اگه بخوای آیدیش رو ...

اینم از زنجان برام فرستاد کارو مطمئنه کارش تمیزه؟

بفرست آیدیشو

خدایی مفت برات بافته اینجا کلاه ۱۲۰تومنه

چه خبره لباس نوزادی کلا یه وجب هست منم از چند جا سوال کردم 

نخواستم کارمو بخاطر ارزونی خراب کنم

اینم از زنجان برام فرستاد کارو مطمئنه کارش تمیزه؟ بفرست آیدیشو

من کاراشو دیدم قشنگ هستن مشتری هاش هم زیاده همه هم راضی 

باز میفرستم خودت تو گروهش نگاه کن

البته دو نفر باهم کار میکنن یکیش سیسمونی سرویس خواب درست میکنه و دوخت لباس یه نفرشون کارای بافتنی

این گروهش

دوخت ست خواب وسیسمونی؛جهیزیه ست آشپزخانه؛لباس کودک؛لباس کودک

آموزش مجازی😍آقایان⛔

ارسال به تمام کشور.هزینه ارسال بامشتری

ایدی سفارش@happy_babyyy

تلگرام

https://t.me/joinchat/BrWMIEjb3qXxyWbRpb0Cig

اینستاگرام

https://instagram.com/mezon_kodak_happy_baby

من کاراشو دیدم قشنگ هستن مشتری هاش هم زیاده همه هم راضی  باز میفرستم خودت تو گروهش نگاه کن ال ...

مرسی گلم😘😘😘

دوری . اگه مشهد بودی برات می بافتم

من مشهدم بیا برا دخمل من بباف کانال داری

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  
گرون نگرفته  کار پر زحمتی هست نوش جونش باشه شما هم ازش معذرت بخواه و بهش بگو پاپوششو عوض کنه ...

معذرت بخواد؟؟پاپوشو باید پس بگیره عوضش کنه.پولشو داده ها

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته
معذرت بخواد؟؟پاپوشو باید پس بگیره عوضش کنه.پولشو داده ها

همون انگار مفت کار انجام داده

همون انگار مفت کار انجام داده

عزیزم تو پولتو بگیر لباساشو پس بده،تا بار آخرش باشه سرسری نگیره کار مشتری رو.دو نفر مثل شما کوتاه بیان بیخیال بشن.اینا عادتشون میشه کار مشتری رو اینجوری تابه تا تحویل میدن.

عزیزم تو پولتو بگیر لباساشو پس بده،تا بار آخرش باشه سرسری نگیره کار مشتری رو.دو نفر مثل شما کوتاه بی ...

الان شماره کارتمو فرستادم منتظرم پولمو بفرسته 

ببینم اصلا میده 

😔😔

الان شماره کارتمو فرستادم منتظرم پولمو بفرسته  ببینم اصلا میده  😔😔

میده اگه نداد بگو راضی نبودم از کارت.وجدانش باید جوابگو باشه

میده اگه نداد بگو راضی نبودم از کارت.وجدانش باید جوابگو باشه

یبار گفتم بهش 

واقعا راضی نیستم