rachelbilson مدیر استارتر عضویت: 1402/02/19 تعداد پست: 86 عنوان ریزش مو دارید 85 بازدید | 12 پست یک ماهه شدید موهام میریزه شدید شامپو گلان سبز میزنم بنظرتون ازونه ؟؟البته استرس شذید دارم و بخاطر دی ماه شبا هم اغلب گریه کردم با شرف زندگی کنیم امروز | 00:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آدمسابقنیستم عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 6524 منم این دی و بهمن خیلی بیشتر شدولی خب چون اضافه وزن و تنبلی تخمدان دارم اره بدتر شدولی خب الان شامپو و اسپری استفاده میکنم یکم بهتره بابا به مامان چیزی نگو 🥲
rachelbilson مدیر استارتر عضویت: 1402/02/19 تعداد پست: 86 منم این دی و بهمن خیلی بیشتر شدولی خب چون اضافه وزن و تنبلی تخمدان دارم اره بدتر شدولی خب الان شامپو ... اره منم دی بهمن افتضاخ شد با شرف زندگی کنیم
ماه_بانو_۲ عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 6765 منم ریزش دارم. اصلا نمیدونم دلیلش چیه.هی میبینم موهام میریزه اعصابم خورد میشه
rachelbilson مدیر استارتر عضویت: 1402/02/19 تعداد پست: 86 منم این دی و بهمن خیلی بیشتر شدولی خب چون اضافه وزن و تنبلی تخمدان دارم اره بدتر شدولی خب الان شامپو ... اسپری ات چیه با شرف زندگی کنیم
rachelbilson مدیر استارتر عضویت: 1402/02/19 تعداد پست: 86 منم ریزش دارم. اصلا نمیدونم دلیلش چیه.هی میبینم موهام میریزه اعصابم خورد میشه من از ماه قبل خیلی دارم با شرف زندگی کنیم
rachelbilson مدیر استارتر عضویت: 1402/02/19 تعداد پست: 86 منم ریزش دارم. اصلا نمیدونم دلیلش چیه.هی میبینم موهام میریزه اعصابم خورد میشه از بهم ریختن مزاجم هس با شرف زندگی کنیم
momi_artin عضویت: 1401/07/12 تعداد پست: 5271 من تازه داشت ریزشم بهتر میشد که با جریانات دی ماه دوباره بیشتر شدحتی من وزنم کم کردم چقدررر حرص خوردم حتی چند روزی پرانول خوردمطفلی بچه هامون جیگرم سوخته 😭😭😭
rachelbilson مدیر استارتر عضویت: 1402/02/19 تعداد پست: 86 من تازه داشت ریزشم بهتر میشد که با جریانات دی ماه دوباره بیشتر شدحتی من وزنم کم کردم چقدررر حرص خورد ... منم یه مدت شب تا صبح گریه کردم داغونم با شرف زندگی کنیم
ماه_بانو_۲ عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 6765 از بهم ریختن مزاجم هس کلا من موهام از اول چندان پرپشت نبودن. اما مدتی بود خوب شده بود، پرپشت شده بود. اما دوباره ریزشش شروع شد.علاوه برر ریزش زود زود موخوره میگیره، مجبورم هی کوتاه کنم.
rachelbilson مدیر استارتر عضویت: 1402/02/19 تعداد پست: 86 کلا من موهام از اول چندان پرپشت نبودن. اما مدتی بود خوب شده بود، پرپشت شده بود. اما دوباره ریزشش شرو ... امگا سه بخور چای قهوه نخور با شرف زندگی کنیم