2777
2789
عنوان

بافت نی نی😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 81 پست
دوری . اگه مشهد بودی برات می بافتم

من کله سرویس خوابمو از خراسان برام فرستادن تربت حیدریه 

کله لباسا نی نیمو با هزینه پستی 6 تومن از مشهد خریدم 

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این خانوم از زنجاان برام بافته

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕

اما خوده لباسو خیلی تمیز بافته 

نمیدونم چرا با پاپوشش این کارو کرده

گذاشتم 😣

گرون نگرفته 

کار پر زحمتی هست

نوش جونش باشه

شما هم ازش معذرت بخواه و بهش بگو پاپوششو عوض کنه

نزار خستگی به تنش بمونه

این چه استغناست یا رب؛وین چه قادر حکمت است*******که این همه زخم نهان است و مجال آه نیست!

واقعا پاپوشو بد بافته قشنگ ایرادش معلومه از نزدیک‌ک عکس گرفتین مشخص شد

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
گرون نگرفته  کار پر زحمتی هست نوش جونش باشه شما هم ازش معذرت بخواه و بهش بگو پاپوششو عوض کنه ...

جرا هزینه جدا بده آخه وقتی اشتباه بافته چرا تباید پی به اشتباهش ببره استارترم برای این پولی که داده زحمت کشیده از تو جوب که پیدا نکرده عجبا 

خدایا برای همه نعمتات شکرت برای وجود دختر نازم همسرم مادرم ❤❤خدا جونم اگه صلاحته بازم منو مامان کن 😍😍
واقعا پاپوشو بد بافته قشنگ ایرادش معلومه از نزدیک‌ک عکس گرفتین مشخص شد

بله عزیزم تازه این دوتا ایرادشه بازم عکس نمیتونه ایرادشو نشون بده 

جرا هزینه جدا بده آخه وقتی اشتباه بافته چرا تباید پی به اشتباهش ببره استارترم برای این پولی که داده ...

شما درست میگید

پستمو اصلاح کردم

ممنون

این چه استغناست یا رب؛وین چه قادر حکمت است*******که این همه زخم نهان است و مجال آه نیست!
گرون نگرفته  کار پر زحمتی هست نوش جونش باشه شما هم ازش معذرت بخواه و بهش بگو پاپوششو عوض کنه ...

شما پاپوششو دیدی؟

بعد من این کارو با 80 تومنم قیمت کردم 

اما چون رو کارم حساسم و خواستم بی نقص باشه با اینکه گرون گفتن قبول کردم 

چه هزینه جدایی؟

تازه به من میگه پاپوش ایراد نداره این یعنی چی؟

پاپوش براش بفرست  یکی ببافه مثل یکیش  جفت میشه   میترسم قبول کنم مثل این نشه تاپیک ب ...

😁😁😁😁😁😁