2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 3873 بازدید | 55 پست
شما نگرفتی چیزی؟ منم خیلی دربند مهریه نیستم و بهش نیازی هم ندارم میخوام جدا شم. منتها اون پیش قسط مه ...

شما عقدی؟

منم نیازی نداشتم ولی چون چزوند منو،منم از لج گرفتم. وکیلم بدجور گذاشتش تو منگنه مجبور شد توافق تموم کنه .هر چی داشت گرفتم طلاقمم گرفتم. البته داراییشم چیزی نبود .پول پیش و ماشینش بود که گرفتم. اون از خداش بود قسطی بده میگفت مهریتو میدم طلاقتم نمیدم موهاتو میکنم عین دندونات. وکیلا اولش میگن اینجوریه اونجوریه. وکیل من کم کاری کرد وگرنه زودتر تموم میشد. بعد اینکه سعی کن توافقی تموم کنی .میبینی یه ماه سکه میده یه ماه نمیده باید بیوفتی باز تو راه دادگاه .

مرسی خداجونم❤
اول میخوام مهریه رو محکومش کنم و با این اهرم فشار طلاق توافقی بگیرم.   البته چون خیلی اذیتم کرد ...

مهریه ک حداقل یک سال.تازه اگر درخواست اعسار بده ک دیگه کفش اهنی بپوش...

ولی طلاق اگر توافقی باشه کمتر از ۲ماه

درخواست طلاق اگر از سمت مرد باشه خیلی راحت تر از زنه

حالا چرا طلاق؟بشین راه حل ادامه زندگی رو پیدا کن..قیچی کردنو بریدنو ک همه بلدن!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما عقدی؟ منم نیازی نداشتم ولی چون چزوند منو،منم از لج گرفتم. وکیلم بدجور گذاشتش تو منگنه مجبور شد ...

بله من عقدم
وکیل منم با اینکه خیلی تو شهرمون معروفه ولی حس میکنم کم کاری میکنه که اینقدر طول میکشه.
گفته بود تا عقد طلاقتو میگیرم ولی فعلا حتی مهریه هم قسط بندی نشدهِ
نامزد منم دارایی هیچی نداره و بیکارم هست
ولی باباش میلیاردره. شنیدم الان دوتا سکه پیش قسط میذارن یعنی همونم بتونم بگیرم خیلیه. دیگه دنبال بقیه قسطاش نیستم، مبلغ نفقه امم در کنارش هست.
من  پول اونا یه ریالم واسم ارزش نداره ولی چون با سرنوشتم بازی کرده باید ازش یه چیزی بگیرم

بله من عقدم وکیل منم با اینکه خیلی تو شهرمون معروفه ولی حس میکنم کم کاری میکنه که اینقدر طول میکشه. ...

چرا مشکلتون چیه اگه دوست داشتی بگو .

میفهممت منم همش میگفتم نیازی ندارم ولی چون نابودم کردن باید منم پدرشونو در بیارم. خدا نگذره ازشون با دخترا مردم چه کار میکنن

مرسی خداجونم❤
مهریه ک حداقل یک سال.تازه اگر درخواست اعسار بده ک دیگه کفش اهنی بپوش... ولی طلاق اگر توافقی باشه کم ...

خیلی بهش فرصت دادم، فایده ای نداره.
یه دروغگوی تمام عیاره که کار نمیکنه و صدتا عیب دیگه هم داره.
اخلاقاشم زنونه است.
یعنی خدا اون روزو بیاره من از شرش راحت بشم

خیلی بهش فرصت دادم، فایده ای نداره. یه دروغگوی تمام عیاره که کار نمیکنه و صدتا عیب دیگه هم داره. اخل ...

اگر واقعا همه راه های زندگی کردنو امتحان کردی و ج نداده پس خداتو شکر کن ک عقدی و باکره

چند سالته؟

چرا مشکلتون چیه اگه دوست داشتی بگو . میفهممت منم همش میگفتم نیازی ندارم ولی چون نابودم کردن باید من ...

من از اول راضی نبودم، با کلی دروغ و چرب زبونی بله رو گرفت.
بعد عقد یکی یکی دروغاش دراومد
حتی فهمیدم قبل من نامزد داشته و پنهون کرده. کار که نمیکرد و انتظار داشت من خرجشو بکشم، دروغ میگفت. هرچی بهش میگفتم میرفت خبرچینی میکرد و به بقیه میگفت، پیامای منو به مادرش نشون میداد، از همه بدتر رفتارای زنونه داشت.

یعنی اگه این نکبتو قبول نمیکردم الان بهترین شرایط رو داشتم.

اگر واقعا همه راه های زندگی کردنو امتحان کردی و ج نداده پس خداتو شکر کن ک عقدی و باکره چند سالته؟

طرف حال و هوای زنونه داشت  که من بعد 1 سال و خورده ای عقد باکره موندم.

در آستانه ی 26 سالگی هستم.

نمیدونم چه سرنوشتی درانتظار منه. یعنی دوباره میتونم ازدواج کنم. کسی پیدا میشه