2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید

49 بازدید | 5 پست

قرار هست بریم خونه خودمون وکلی کار ریخته سرم ولی نمیدونم از کجا شروع کنم البته یه برنامه ریزیهایی کردم اما خیلی سختمه چون علاوه بر کارهای روزمره باید وسایلم رو هم جمع وجور کنم چند تامشکل هست یکی اینکه من دست تنهام تقریبا دوما کار اصلی مال اشپزخونه هست که باید تمام وسایلم رو بشورم ولکه بر بذارم وبرق بندازم واگه بخوام وسایلم رو بسته بندی وجمع کنم ممکنه دوباره بهشون احتیاج پیدا کنم وفکر کنم دو سه هفته ای وقت دارم فقط میخوام بدونم چجوری کارهامو اسون وسریع وغیر فرسایشی انجام بدم .ممنون از همه دوستای گلم

خب اونایی که واقعا لازم نمیشه زودتر جمع کن مثل لباس ظروف دکوری کتاب. کارای عقب مونده رو اول انجام بده که وسیله اش نمونه واسه اخر. بعدشم برنامه ریزی کن هفته اخر غذاهای کم دردسر دریت کنی که کمتر بازار بری. که مثلا روزای اخر نیم کیلو پیاز و گوجه و خیار و این چیزا نداشته باشی. سعی کن یخچالتو خالی کنی همشو بخورین. یه سری ظروف غیر ضروری بریز دور مثل شیشه های خالی مربا و ترشی و ... کارتن بزرگ از الان بگیر واسه وسایلت کوچیک بیشتر دردسره.

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

کارای عقب مونده یعنی چی وغذاهای کم دردسر مثل چی؟

کارای عقب مونده مثلا اگه درز لباسی رو می خوای بدوزی همین روزای اول بدوز. اگه امانتی داری از کسی همین روزا ببر براش دستت خالی تر باشه. وسیله کهنه داری همین روزا بریز دور. مثلا خوروش درست نکن روزای اخر کوکو درست کن. سالاد الویه گوجه سیب زمینی دمپخت. اگه نیمه حاضری می خورین ناگت یا جوجه کباب. زیاد با اشپزی خودتو خسته نکن مخصوصا هفته اخر. چون زیاد تو این یه ماه گرسنه ات میشه و تشنه خوراکی و اب و چای و قهوه دم دستت باشه کیک بسته بندی بیسکویت تخمه. موقع جمع کردن هم اهنگ گوش کن 🌻

اول کتابا رو بذار تو کارتن. پتو وبالش و ... اضافه رو بذار تو ساک مخصوص از این گونی طورا یا از این پشم شیشه ایا. لباسای اضافه رو بذار تو چمدون ظرفا رو بپیچ تو کاغذ و روزنامه بذار تو کارتن سشوار و اتو مو و ... بذار وسط لباسات این کارا تقریبا سه روز طول میکشه. مجسمه هاتو هم خوب بپیچ بذار تو کارتن. کارتن هر چی جدا باشه . خوردنیات رو حتما تموم کن و الا زحمتت زیاد میشه. چند روز اخر هم که فرشا رو لوله کنید با کاموا ببندید به در کمدا چسب بزن تو بار نشکنن. شوینده هاتم سعی کن تموم کنی بعد 4_ 5 روز یه روز استراحت کن بعد دوباره شروع کن. هر چیو بسته بندی کنی خراب نمیشه. سبک رو با سنگین نذار