2821
2789
عنوان

نازایی

2607 بازدید | 64 پست

رفتم دکتر و بهم گفت باید ای یو ای کنی.من گریه کردم گفتم من که سالمم شوهرم که سالمه آخه ای یو ای برای چی.بهش گفتم که این ماهم بهم دارو بده آخه من تازه ماه قبل عکس رنگی گرفتم شاید با دارو جواب بگیرم.بهم دارو داد.خیلی دلم شکسته توروخدا برام دعا کنین که با همین دارو جواب بگیرم نمیخوام کارم به ای یو ای و جراحی و اینچیزا بکشه.تو این شب عزیز برام دعا کنین..😭شوهرمم نمیزاره ای یو ای کنم بعدش گفته دیگه نمیفرستمت دکتر😭میترسم از این روزا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غصه نخور عزیزم توکل به خدا...برات صلوات فرستادم

مرسی عزیزدلم...خسته شدم از این وضعیت.شوهرم سرد شده باهم بخاطر بچه.از طرفی میگه دیگه نمیزارم بری دکتر.دلم خیلی گرفته😭

وقتی مشکل ندارن چرا اخه؟ ای یو ای

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

منم این ماه دارو مصرف کردم 

هم امیدوارم هم نا امید 

دلم میخاد زودتر تاریخ پریودم برسه ببینم میشم یا نمیشم 

هم دلم میخاد نرسه  تاریخ ک خدای نکرده پریود نشم

اصلا یه حالی ام 

خدایا راضیم ب رضای تو 

2824
2823
2791
2779
2792