2821
2789
عنوان

نازایی

| مشاهده متن کامل بحث + 2607 بازدید | 64 پست

بعصی وققتا میام این تاپیکا میگم خدارو باید روزی هزار دفعه شکر کنیم ولی وقفتایی ک نمیام فکرم میره جاهای ذیگ میگم خدایا ی پسر بده بههم ولی شوهرم میگ ول کن ببابا اصلا دختر بده وقتی راحت باردارمیشیم میحای جیکار بازم ک میام اینجا میگم خدایا ببخش.

فاتحه بخونیم واس اونی که فکرمیکنه خیلی مهمه اما مرده ای بیش نیش.😂😂😂فاااتحه.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم سقط داشتم دیگه باردار نمیشم،شما لوله هاتون سالمه؟

آره ماه پیش فرستادم عکس رنگی انجام دادم دکتر گفت همه چیت سالمه لوله هاتم بازه.رحمت خیلی خوبه.فقط ویتامین دی کم بود که دارو داد یه ماهه میخورم هر روز.دیگه نمیدونم چیکار کنم.خودم موندم 

من از ای یو ای نمیترسم.از این میترسم که از اونم جواب نگیرم.از طرفی هم هزینش برامون سخته.شوهرمم قبول ...

اونو خدا میدونه عزیزم هزینه اش شدمال من ۴۵۰ ازمایشگاه ۲۰۰ امپولام .همه چی دست خداس منم امروزآی یوآی کردم خدا میدونه چی میشه .بارداری برا من شده یه ارزو معزه و....خوش به حال اونا که شب می خوابن صب بیدارمیشن میبینن حامله ان😭😭😭

سلام .اول امیدوارم بطور طبیعی بارداریتون رخ بده و دلتون خوش باشه.و اما در مورد IUI  .ببینید درسته هر دو نفر سالم هستید .ولی این روش اولین گام در مان ناباروریه .روشی که زیاد از داروهای تهاجمی استفاده نمیشه.چون در باروی خیلی عوامل دخالت داره .در کل استرس نداشته باشید چون همین استرس و نگرانی مستونه باعث کم اثر شدن درمان داروییتون بشه .دیگه دوره قدیم نیست که زوج بخواهند سالها منتظر بمونند .و پزشک هم نمیاد این ریسک رو بکنه .چون انتظار خیلی سخته.و درمان سریعتر بهتر جواب میگیرید..اصلا نگران نباشید .بهتره همسرتون هم کمی تامل کنه و بررسی بیشتر .توکل به خدا کنید و نگران نباشید ‌

مبارکت باشه عزیزم.چله ینی چی؟

یعنی تا چهل روز هرروز بخونی،به نظرم همون حدیث کسا رو شروع کن،دعای توسل هم خیلی جواب میده اما با توجه و اعتقاد بخون.باور کن اون ماه مطمئن بودم جواب می گیرم.و همینطور هم شد

عزیزان واسه ماهم دعا کنید خیلی محتاج دعایم...خیلی برام سخته دیگه دلم نمیخواد برم جایی چون میبینم اونایی  که بعد من ازدواج کردن بچه دارن خونه پدر شوهرم میرم خیلی اذیت میشم وقتی همه دور هم جمع میشن همشون دوروبر بچه هاشون من تنها😢😭دلم خیلی گرفته

اونو خدا میدونه عزیزم هزینه اش شدمال من ۴۵۰ ازمایشگاه ۲۰۰ امپولام .همه چی دست خداس منم امروزآی یوآی ...

انشالا جواب بگیری به زودی عزیزم.منم مثل تو بارداری شده برام یه آرزو. وای اگه باردار بشم کل زندگیم عوض میشه.

2824
2823
2791
2779
2792