رفتم دکتر و بهم گفت باید ای یو ای کنی.من گریه کردم گفتم من که سالمم شوهرم که سالمه آخه ای یو ای برای چی.بهش گفتم که این ماهم بهم دارو بده آخه من تازه ماه قبل عکس رنگی گرفتم شاید با دارو جواب بگیرم.بهم دارو داد.خیلی دلم شکسته توروخدا برام دعا کنین که با همین دارو جواب بگیرم نمیخوام کارم به ای یو ای و جراحی و اینچیزا بکشه.تو این شب عزیز برام دعا کنین..😭شوهرمم نمیزاره ای یو ای کنم بعدش گفته دیگه نمیفرستمت دکتر😭میترسم از این روزا
بعدم چرا سختش میکنید.همه میرن ای یو ای.حتی برا تعیین جنسیت.خیلی سخت نیست که
من اگه خودمم بخوام شوهرم نمیزاره.همین امپولاروبا کلی حرف میگیرم میزنم وگرنه نمیزاره.از طرفی میگه نمیخوام الکی این داروهارو استفاده کنی بخاطر بچه از طرفی باهم سرد شده بخاطر بچه دار نشدنم
منم اولا که فکر می کردم میشم..اما دیدم داره یه سال میشه و خبری نیس،رفتم دکتر آز دادم و چند تا سوال از شزایطم پرسید،بعدم گفت تو نازا نیستی برو.اما باز حامله نشدم،حتی پریودم که28روزه بود شده بود31روزه،این بار دکتر برام سونو نوشت.و همه چی نرمال بود،حالا نوبت شوهرم بود اونم آز داد،اما همه چی خوب بود،شروع کردم چله سوره مریم،بعد چله ی یاسین،بعد چله ی حدیث کسا،ختم واقعه،دعای مقاتل..تا جواب گرفتم.پنح ختم قران هم به نیت پنج تن نذر کردم،الان اولین دورمو دارم تموم میکنم.نا امید نشو..
دخترآی یوآی چیز سختی نیس اسپرم شوهرتودکترمیریزه تورحمت.کارشوهر را دکتر انجام میدهد با سرنگ خیلی راحت
من از ای یو ای نمیترسم.از این میترسم که از اونم جواب نگیرم.از طرفی هم هزینش برامون سخته.شوهرمم قبول نمیکنه به این راحتی.نمیخوام به اون مرحله برسم که هر روزم بدتر از این روزام بشه