2821
2789
عنوان

نازایی

| مشاهده متن کامل بحث + 2607 بازدید | 64 پست
بعدم چرا سختش میکنید.همه میرن ای یو ای.حتی برا تعیین جنسیت.خیلی سخت نیست که

من اگه خودمم بخوام شوهرم نمیزاره.همین امپولاروبا کلی حرف میگیرم میزنم وگرنه نمیزاره.از طرفی میگه نمیخوام الکی این داروهارو استفاده کنی بخاطر بچه از طرفی باهم سرد شده بخاطر بچه دار نشدنم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من اگه خودمم بخوام شوهرم نمیزاره.همین امپولاروبا کلی حرف میگیرم میزنم وگرنه نمیزاره.از طرفی میگه نمی ...

منم دقیقا همینه مشکلم متفورمین میخورم شوهرم میگه نخور چقدر میخوری ۲ ساله مدام میخورم😢

منم این ماه دارو مصرف کردم  هم امیدوارم هم نا امید  دلم میخاد زودتر تاریخ پریودم برسه بب ...

متنفرم از این حس.منم درگیر همین حسام.ولی دلم میخواد اینبار جواب بگیرم که به ای یو ای نکشه...

منم دقیقا همینه مشکلم متفورمین میخورم شوهرم میگه نخور چقدر میخوری ۲ ساله مدام میخورم😢

من کلومیفن آمپول. یمدت گونال اف میزدم دور  نافم.خسته شدم از این داروها 

نمیدونی چقد نذر کردم مخصوصا مامانم.همه نذرارو کرده..

منم اولا که فکر می کردم میشم..اما دیدم داره یه سال میشه و خبری نیس،رفتم دکتر آز دادم و چند تا سوال از شزایطم پرسید،بعدم گفت تو نازا نیستی برو.اما باز حامله نشدم،حتی پریودم که28روزه بود شده بود31روزه،این بار دکتر برام سونو نوشت.و همه چی نرمال بود،حالا نوبت شوهرم بود اونم آز داد،اما همه چی خوب بود،شروع کردم چله سوره مریم،بعد چله ی یاسین،بعد چله ی حدیث کسا،ختم واقعه،دعای مقاتل..تا جواب گرفتم.پنح ختم قران هم به نیت پنج تن نذر کردم،الان اولین دورمو دارم تموم میکنم.نا امید نشو..

دخترآی یوآی چیز سختی نیس اسپرم شوهرتودکترمیریزه تورحمت.کارشوهر را دکتر انجام میدهد با سرنگ خیلی راحت

من از ای یو ای نمیترسم.از این میترسم که از اونم جواب نگیرم.از طرفی هم هزینش برامون سخته.شوهرمم قبول نمیکنه به این راحتی.نمیخوام به اون مرحله برسم که هر روزم بدتر از این روزام بشه

2824
2823
2791
2779
2792