2777
2789
عنوان

اشنایی ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1877 بازدید | 48 پست

اگه دوست شدن باشه نخیر ...اگه بهش علاقه مند شی و با احساس بری جلو که آشنایی دیگه نیست چون چشمتو رو بدیهاش میبندی....بگو شرایط ازدواج داری بفرمااا خواستگاری ..نداری هم وقت منو نگیر😁😊😊دخترای عزیز وقتتونو هدر ندید هرگز پای پسری که تکلیفش معلوم نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بجه ها من حجاب دارم اصلا ارایش هم ندارم اخه این از جی خوشش اومده 

الان برعکسه بی ارایش و محجبه میری بیرون بیشتر نگات میکنن😐😐😐انگار از بس آرایش های غلیظ تو خیابون دیدن عادی شدی ....البته من حد وسط رو میپسندم

با همین صراحت بکم بهش اطلاعات بده 

آره عزیزم .. ببین بهش بگو فکر میکنم نیاز هست که راجع به همدیگه یه اطلاعاتی داشته باشیم که بتونم فکرامو بکنم...مثلا شغل آینده ت..خلق و خو و اخلای و رفتارای همدیگه...یه اطلاعاتی که خودتم حس میکنی باید راجع بهش بدونی ازش بپرس... 

منم از همین میترسم که شرایظ نداشته باشه برای تفنن فقط جلو اومده باشه

خیلی مودب بگوو ...من از شما چیزی نمیدونم از طرفی آدمی نیستم که واسه تفنن و خوش گذرونی با کسی باشم...بیشتر علاقه دارم اگه شما شرایط ازدواج دارید زیر نطر خانواده ها آشنا بشیم ...

آره عزیزم .. ببین بهش بگو فکر میکنم نیاز هست که راجع به همدیگه یه اطلاعاتی داشته باشیم که بتونم فکرا ...

راستش دوس دارم زیر نظر خانواده باشه اشنایی اکه قراره باشه اونجوری نمیتونه سرم کلاه بذاره

خب منم بهش کفتم که اشنایی نباید توش احساس باشه ازین حرفا تازه کلی کیف کرد ولی میدونین جیه میتر ...

عزیزم بهش بگو مادرش به خونتون تماس بگیره و اجازه آشنایی بگیره

فقط الله سبحانه و تعالی رو صدا بزنیم ،،یا الله ادرکنی ،،یا الله مددی ،،بنده های خوب خداوند هم فقط الله رو صدا میزدن 🙂
راستش دوس دارم زیر نظر خانواده باشه اشنایی اکه قراره باشه اونجوری نمیتونه سرم کلاه بذاره

خب بگو لطفا با خانواده تشریف بیارین اول تا صحبتامونو بکنیم ببینیم ب توافق میرسیم یا نه

نمیدونم جرا ی حسی بهم میکه که دمشو میذاره رو کولش وقتی اینو بکم که البته خوبه

نه قربونت برم فقط ارزش خودتو میبری بالا

فقط الله سبحانه و تعالی رو صدا بزنیم ،،یا الله ادرکنی ،،یا الله مددی ،،بنده های خوب خداوند هم فقط الله رو صدا میزدن 🙂