2777
2789
بیمه تکلمیلی کنین هزینشو تا حدودی پرداخت میکنه

بیمه تکیملی هم فرق داره بیمه معلم باشه اره پرداخت میکنه 

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
خداخودش کمک کنه بازم فقط اگراوبخواهدمیشودوگرنه به هردری بزنی نمیشه 

اره بخدا ما فقط دست به دعا کنیم

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بعد هفت سال الان دکترم گف شوهرم مشکل داره

ایشاالله دامنت سبزمیشه عزیزدلم

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
اسپرم ضعیف خوب خوب نمیشه ضعیف تر میشه دارو بخوره فقط یکی دو درصد میره بالا الکی دارو نزن خواهرحت ...

اخه شوهرمن بخاطر پودرواینا ضعیف شده بود بعد ک ترک کرد خوب شده بود

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
اولش ک آز دادبه من گفتن شوهرت اسپرمش ضعیفه بعد چن ماه ک دوباره آز داد گفتن خوب خوب شده دیگه نمیدونم ...

اگرم خوب شده با دارو خوب شده ب ما ک گفتن اثر دارو تا سه ماه میمونه.البته برای ما با دارو هیچ تغییری نکرد😏

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت😍
میکروچه جوریه عزیزم میشه بگی 

توی پریودی میری سنو برات دارو مینویسه امپول و قرص

چندوقت یه بار میری سنو تا اندازه تخمک هات رو ببینه بهدتعداد و اندازه نرمال رسید عمل تخمک کشی میکنی که بیهوشی یک ساعتی میشه  درد زیاد هم نداری بعدش 

برا انتقال جنین اگه شکمت اب نیاورده باشه سه روز بعد عمل انتقال میدن ولی اگه شکمت اب آورد دو ماه بعد برات انتقال میدن  

برا انتقال مهم سه روز اوله که استراحت مطلق باشی

اگرم خوب شده با دارو خوب شده ب ما ک گفتن اثر دارو تا سه ماه میمونه.البته برای ما با دارو هیچ تغییری ...

راستشو بخوای زینک وفولیک اسیدبهش میدادم ولی خودش میگه پودرو قرص بدنسازی رو ترک کردم خوب شدم

راستشو بخوای زینک وفولیک اسیدبهش میدادم ولی خودش میگه پودرو قرص بدنسازی رو ترک کردم خوب شدم

اره خوب این داروها اسپرم ضعیف میکنه

ولی حتما برین جای خوب ازمایش بدین

توی پریودی میری سنو برات دارو مینویسه امپول و قرص چندوقت یه بار میری سنو تا اندازه تخمک هات رو ب ...

عزیزم ی سوال 

من این ماه بهم ال دی دادن

روز سوم پریود رفتم سونو و از همون روز ال دی خوردم

و روز بیستم سونو شدم و نصف امپول دکا زدم 

بهم گفت چهارتا ال دی دیگه بخور

درحالی ک من شش تا دارم ازش

موندم چیکار کنم یعنی اشتباه حساب کرده؟یعنی ال دی رو کامل نخورم؟

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت😍
اره خوب این داروها اسپرم ضعیف میکنه ولی حتما برین جای خوب ازمایش بدین

دکتر خودش اون آزمایشگاهو پیشنهاد داد..ولی من ن تنبلی ن کیست واینا دارم دکتر ینی میگه