بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒 ( تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
اسپرم ضعیف خوب خوب نمیشه ضعیف تر میشه دارو بخوره فقط یکی دو درصد میره بالا الکی دارو نزن خواهرحت ...
اخه شوهرمن بخاطر پودرواینا ضعیف شده بود بعد ک ترک کرد خوب شده بود
گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒 ( تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
اگرم خوب شده با دارو خوب شده ب ما ک گفتن اثر دارو تا سه ماه میمونه.البته برای ما با دارو هیچ تغییری ...
راستشو بخوای زینک وفولیک اسیدبهش میدادم ولی خودش میگه پودرو قرص بدنسازی رو ترک کردم خوب شدم
اره خوب این داروها اسپرم ضعیف میکنه ولی حتما برین جای خوب ازمایش بدین
دکتر خودش اون آزمایشگاهو پیشنهاد داد..ولی من ن تنبلی ن کیست واینا دارم دکتر ینی میگه