2777
2789
چقدرهزینه کردی چندوقت پیش آی وی اف کردی

برای دو بار قبل نزدیک ۹ تومن شد سه تا دیگه جینن هم دارم ولی وقتی ضعیفت نمیخوامشون 

باز رفتم یه مرکز دیگه بازم ۸ تا ۹ تومن هزینه شد دو تاش انتقال دادم چندتایی دیگه دارم که بخوام انتقال بدم حدود یک و پانصد با دارو میشه

بخدا همش قرض کردیم هنوز بدهی هاهم ندادیم ولی مجبوریم 

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دوساله منتظرم نشده دکترم میگه مشکلی ندارم دارم دق میکنم

من بعد هفت سال الان دکترم گف شوهرم مشکل داره

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
برای دو بار قبل نزدیک ۹ تومن شد سه تا دیگه جینن هم دارم ولی وقتی ضعیفت نمیخوامشون  باز ر ...

من خیلی وقته به خاطرهمین هزینه های بالادیگه نرفتم دکتروگرنه دوست داشتم آی وی اف کنم

بهم نگفتن شوهرم ضعیفه میگفتن عالیه دکترم خر بود

قربون دلت برم من

برو ی مرکز خوب

شما ک اینقد وقت میذاری

هزینه میکنی

دکتر خوب برو ک ب امید خدا جواب بگیری

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت😍
بهم نگفتن شوهرم ضعیفه میگفتن عالیه دکترم خر بود

اولش ک آز دادبه من گفتن شوهرت اسپرمش ضعیفه بعد چن ماه ک دوباره آز داد گفتن خوب خوب شده دیگه نمیدونم چرا باردار نشدم دیگه😢

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
من خیلی وقته به خاطرهمین هزینه های بالادیگه نرفتم دکتروگرنه دوست داشتم آی وی اف کنم

هیج کسی تو این اوضا نداره ما امسال فقط ۶۰میلیون وام گرفتیم بدهی هامون دادیم 

قربون دلت برم من برو ی مرکز خوب شما ک اینقد وقت میذاری هزینه میکنی دکتر خوب برو ک ب امید خدا جوا ...

مرسی فدات

الان دکترم خوبه خودشم تا ببینم خدا چه بخواد

من بعد هفت سال الان دکترم گف شوهرم مشکل داره

برای مارو همون اول متوجه شدیم ک اسپرم همسرم ضعیفه و حرکتش کمه.اورولوژیست گفت زمانو از دست ندید و برید میکرو

حتی ای وی اف هم نه

چون تحرک نداره اسپرم خودشون باید اسپرمو وارد تخمک کنن

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت😍
اولش ک آز دادبه من گفتن شوهرت اسپرمش ضعیفه بعد چن ماه ک دوباره آز داد گفتن خوب خوب شده دیگه نمیدونم ...

اسپرم ضعیف خوب خوب نمیشه ضعیف تر میشه دارو بخوره فقط یکی دو درصد میره بالا

الکی دارو نزن خواهرحتما اول شوهرت ببر دکتر خوب

برای مارو همون اول متوجه شدیم ک اسپرم همسرم ضعیفه و حرکتش کمه.اورولوژیست گفت زمانو از دست ندید و بری ...

اره منم میکرو میکنم هزینشون زیاد فرقی نداره