آره عزیزم الان کامل خوندم متوجه شدم منم همسرم اسپرماش ضعیفه الانم عمل واریکوسل کرده ده ماه
عمل واریکوسل واس چیه؟؟چجوریه علایمش؟؟
گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒 ( تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حرکت اسپرماش افتضاح بودکه دکتر اورولوژیست با معاینه گفت رگهای بیضه واریسی شدن که بهش میگن واریکوسل که بایدعمل بشه.برای بعضیا گاهی بیضیه ها تیر می کشه یا بعضیاهم کلا علائم خاصی ندارن فقط با سونو و معاینه مشخص میشه
حرکت اسپرماش افتضاح بودکه دکتر اورولوژیست با معاینه گفت رگهای بیضه واریسی شدن که بهش میگن واریکوسل ک ...
مال من ک آز داد گفت اسپرمات زودمیمیرن فقط یه دونه ت زنده ست منم ازاون ماه بهش زینک وفولیک اسید دادم بعد۴ماه آز داد عالی شده بود
گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒 ( تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
خب خداروشکر که درست شده انشاءالله که زود زود هممون مامان بشیم من دلم روشنه 😍
ایشاالله عزیزمممممم