2777
2789
آره عزیزم الان کامل خوندم متوجه شدم منم همسرم اسپرماش ضعیفه الانم عمل واریکوسل کرده ده ماه 

عمل واریکوسل واس چیه؟؟چجوریه علایمش؟؟

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عمل واریکوسل واس چیه؟؟چجوریه علایمش؟؟

حرکت اسپرماش افتضاح بودکه دکتر اورولوژیست با معاینه گفت رگهای بیضه واریسی شدن که بهش میگن واریکوسل که بایدعمل بشه.برای بعضیا گاهی بیضیه ها تیر می کشه یا بعضیاهم کلا علائم خاصی ندارن فقط با سونو و معاینه مشخص میشه

حرکت اسپرماش افتضاح بودکه دکتر اورولوژیست با معاینه گفت رگهای بیضه واریسی شدن که بهش میگن واریکوسل ک ...

مال من ک آز داد گفت اسپرمات زودمیمیرن فقط یه دونه ت زنده ست منم ازاون ماه بهش زینک وفولیک اسید دادم بعد۴ماه آز داد عالی شده بود

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
مال من ک آز داد گفت اسپرمات زودمیمیرن فقط یه دونه ت زنده ست منم ازاون ماه بهش زینک وفولیک اسید دادم ...

خب خداروشکر که درست شده انشاءالله که زود زود هممون مامان بشیم من دلم روشنه 😍

خب خداروشکر که درست شده انشاءالله که زود زود هممون مامان بشیم من دلم روشنه 😍

ایشاالله عزیزمممممم

مامانمنتظر شما تجربتون زیاده لطف میکنین سوالمو جواب بدین وتقعا گیج شدم ب دکترم هم دسترسی ندارم توی ا ...

جانم عزیزم کدوم سوال؟

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
عزیزم ی سوال  من این ماه بهم ال دی دادن روز سوم پریود رفتم سونو و از همون روز ال دی خوردم و ...

نخور دیگه فقط همون چهارتا رو بخور عزیزم

دکترخودش حواست هست نگران نباش

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا