2777
2789
دکتر خودش اون آزمایشگاهو پیشنهاد داد..ولی من ن تنبلی ن کیست واینا دارم دکتر ینی میگه

پس توکل کن به خدا ک ارامش داشته باش برو باشگاه 

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا

من برا شوهرم قرص ويتامين وول من و اسيدامينه وچهارتا سوزن ك ماهي يكي و يخ روبيضه ها وقرص پنتوكسي فيلين تجويزكردن يعني امكان داره يا اينا هم درست نشه گفتن اينارومصرف كنه اقدام. داسته ياسيد تا بهمن اگ جواب گرفتيد ك زنگ بزنيدخبربديدنگرفتيدبازبيايد

آیهان عشق مامانه😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ایشاالله..وزنم خوبه اضافه وزن ندارم😔

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
بچها توروخداكسي براشوهرش إز اينا داروها استفاده كرده

ما استفاده نکردیم اگه دکترش خوبه بهش ایمان داشته باش و بدون استرس باشین این چن ماه.انشالله ک جواب میگیرید

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت😍
پودر چیه عزیزم؟

بدنسازی

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)

کجا داری میری واسه ای وی اف ؟

من رویان نوبت گرفتم چون تخمکام کمن 

می خوام برم واسه فریز تخمک چون می ترسم همینام از دست بره کارم به اهدایی بکشه 

چند تا تخمکو فریز میکنن ؟

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود .