2777
2789
عنوان

تیتر بتا، میشه بهم کمک کنید؟ لطفا

191 بازدید | 17 پست

با حساب خودم در 5هفته و چهار روز از بتا دادم شد488.4برای این هفته نرماله؟ کسی تجربه اشو داشته 

خیلی نگرانم

تا حالا منتظر مثبت شدن بی بی و از بودم حالا هم استرسای جدید. من درد و لکه بینی ندارم

لطفا اگه تجربه دارید بزاذید، چند روز آینده تعطیلاته و دسترسی به آزمایشگاه ندارم فقط شنبه برام سونو نوشتن. تا شنبه می میرم از استرس 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا ۴۸ ساعت بعد تکرار نکنی هیچ چی معلوم نیس.به بالا پایین بودنش کار نداشته باش

مال من تو ۵ هفته ۱۳۸۹ بود

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر

سلام دوست من الان یک مطلب تو سایت زده ک علائم ومشکلاتتون در دوران بارداری توی اینترنت جست و جو نکنین چون جوابای بعضیا استرس میده مخصوصا گوگل 

ببین توکل ب خدا کن

به موقعش برو دکتر و فقط حرف دکتربرات مهم باشه

منم خیلی استرس ب خودم میدادم همینا سمه

💕
سلام دوست من الان یک مطلب تو سایت زده ک علائم ومشکلاتتون در دوران بارداری توی اینترنت جست و جو نکنین ...

ممنونم، واقعا این گوگل پدرمونو درآورده، یه سایت امید میده یه سایت کلا افسرده

اول از همه مبارکه زیااااااد منم دعا کن نی دار شم

امااااااا

خواهر گلممممممم چرا نگران خب!؟!!!!

هیچ چیز غیر عادی وجود نداره این کار شما علاوه بر خود آزاری کودک آزاریم محسوب میشه😂😍واس خاطر جوجه طلایی تو شکمت میگما

برو این چن روز تعطیلو خوش باش حسابی نذری بخور که  دیگه گیرت نمیاد تااااا فاطمیه بعد نگی هوس کردم ویار کردم😂😍😘

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
عزیزم تو قبلش علامتی چیزی داشتی؟ همسرت عمل نکرده بود؟ 

نه اصلا نمیدونستیم هشت نه ماه بعد فهمیذیم هیچ علامتی نداشتم یهو خونریزی کردمو سونو کردم دیدم رشدش متوقف شده استرس برات خوب نیست هر چی میخواد بشه میشه استرس نداشته باش دکتر خودت گفت پایینه؟پریت چندروز ه؟چندروز عقب زدی

میشه برای سلامتی نی نیم ی صلوات بفرستید ممنون🙌🙌
نه اصلا نمیدونستیم هشت نه ماه بعد فهمیذیم هیچ علامتی نداشتم یهو خونریزی کردمو سونو کردم دیدم رشدش مت ...

عزیزم از دکترم پرسیدم گفت تا اینجا خوب پیش رفته البته قبلش پرسید درد یا لکه نداری گفت اگه چند روز دردی که داره خی زیاد میشه یا لک  داشتی برو بیمارستان چون تعطیلاته، و گروه شنبه برام سونوی واژینال نوشته

من راستی کلا پریودم نامنظمه دو سه ماه دارو مصرف کردن تقریبا میزان شد این ماه داروهایی گذاشتم کنار و اگه مثه قبل باشه 32روزه است پریودم و روز آز دادنم 8یا9روعقب انداختم