2777
2789
عنوان

یه سوال

185 بازدید | 44 پست

فاز اونایی که میگن اگه شوهرت بهت خیانت کنه میتونی جدا بشی چیه؟؟

اونایی که میگن اگه شک داری کنجکاوی نکن

اوناییکه میگن ندونی بهتره

واقعا چی فکر میکنن میشه به منم بگن؟؟؟

واقعا برام سواله

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
خابن فک کنم

اره واقعا

ینی میشه تحمل کرد همچین چیزی رو؟؟؟!!!

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

متوجه نشدم اما اگه منظورت اینه چرا میگن اگه امکان جدایی نداره خیلی کنجکاوی نکن به خاطر اینه که زمانی قبح یه گناه یا کار  زشت مثل خیانت بریزه حرمتی بین زن ومرد نمیمونه خود. به خود باید جدا شن یا یه عمر زجر. بکشن 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
متوجه نشدم اما اگه منظورت اینه چرا میگن اگه امکان جدایی نداره خیلی کنجکاوی نکن به خاطر اینه که زمانی ...

من میگم ینی واقعا زنی هست که بدونه شوهرش بهش خیانت میکنه و همچنان به هر دلیلی به زندگی با اون مرد ادامه بده؟؟؟

من بشخصه اصلا

به نظر پن نباید تحمل کرد حتی اگه بی کس و کار و بی پول باشی

من میگم ینی واقعا زنی هست که بدونه شوهرش بهش خیانت میکنه و همچنان به هر دلیلی به زندگی با اون مرد اد ...

بله زیاد تو همین سایت ببین زنها به خاطر ناتوانی قانونی یا مالی میبخشند چون نیازمند به همسرشون برای حفظ زندگی بچه هاشونن 

خوب زورشون به شوعرشون نمی‌رسه و از طرفی نمی خوان طلاق بگیرند مجبورم خودشون رو بزنند به کوچه علی چپ و ...

چی میشه که یه زن خیانت ببینه و طلاق نگیره؟؟؟

به نظر پن نباید تحمل کرد حتی اگه بی کس و کار و بی پول باشی

تا حالا زن بی سواد بدون پشتوانه مالی وخانوادگی ندیدی ؟عزیزمن خیلی خانما کشته میشن چون خانواده ندارن ماالتفاوت پول دیه زن و. مرد  رو بدن شوهرشون  حتی قصاص نمیشه 

بله زیاد تو همین سایت ببین زنها به خاطر ناتوانی قانونی یا مالی میبخشند چون نیازمند به همسرشون برای ح ...

من بچه ندارم ولی اگر ده تا بچه هم داشته باشم بدون شک در صورتی ک خیانت ببینم بی خیال زندکی میشم

تا دلت بخواد زیاده چون مرد سالم خیلی کم داریم

حرفت خیلی منطقی بود😑

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز