2821
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 44 پست
چه شرطی رو بزاره؟حالا اونا که نمیدونستن و یا توانایش رو نداشت چی؟

شرط اینکه حق طلاق با شما باشه

درصورت دیدن خیانت همه حق و حقوقش رو مرد بهش بده و اگ زن دوست داشته باشه طلاق بگیره اگه نه هم نه

هرشرطی که برات مهمه معیاره خطه قرمزه میتونی بنویسی تو عقد نانه و مرد مجبوره بهش عمل کنه چون قانون مجبورش میکنه

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه سر برو دادگاه  تا بفهمی شعارهای یا نه؟!

وقتی عقلت رو به موقع به کار بندازی و اینده نگر باشی و همه جوانب رو برای زندگیت بسنجی هیچوقت پشیمون نمیشی و حقت خورده نمیشه

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
بزار بچه رو که زاییذی میفهمی پدرش اصلا واست مهم نیست خودش مهمه

ادم میتونه طلاق بگیره بچش رو هم پیش خودش نگه داره تازه اینجوری مرد مجبور میشه مایحتاج فرزند رو فراهم کنه در این صورت به نفعه زن هم هست

دیدم که میگم

وقتی عقلت رو به موقع به کار بندازی و اینده نگر باشی و همه جوانب رو برای زندگیت بسنجی هیچوقت پش ...

اتفاقا خیلی راحت حقتو میخورن ازمهریه واجبتر کی داده کی گرفته

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
اجبار ینی چی؟؟؟ ینی پشتوانه ندارن؟؟ پول ندارن؟؟؟ سواد ندارن؟؟؟ توانایی کارگری ندارن؟؟؟ اگر کسی ...

وقتی بچتو ازت بگیره وقتی نتونی با بچت برگردی خونه پدرت چون حمایت نمیشی و تنهایی نمیتونی نگهش داری وفتی من بروی شوهرم آوردم ک فهمیدم با ی زنی بود بعد این خانمه شوهرکردشوهرم باز بهش گیرداد ک جدابشه دوباره باهم باشن زنه اس داده بود نه. من دیدم پیام رو. 😔بروش آوردم وقیحتر شد گفت من نیازی بتو ندارم اینهمه صیغه ای تو خیابون هست😔وقتی بروش آوردم بهم گفت سرت میخام هوو بیارم و شروع کرد ب تهمت زدن بهگ ب جرم اینک مچشو گرفته بودم. ببین برو آوردن چقد بدتر میکنه شرایطتو

فکر نکنم ولی اینطور باشه

ولی واقعا درک اینجور چیزا برام خیلی سخته

آره شوهرمنم میگ طلاق بخای نمیدم مهرتو قطره چکونی میدم سالها طول بکشه بعد میرم شهرم ی زن دیگه میگیرم تو بمون همینجا طلاقتم نمیدم😢

وقتی بچتو ازت بگیره وقتی نتونی با بچت برگردی خونه پدرت چون حمایت نمیشی و تنهایی نمیتونی نگهش داری وف ...

خب ننم همینو میگم نبتید به روش بیاری باید درجا بذاری و بری

مطمئن باش با کارگری هم میشه زندگی کرد

و بچت هم اگه درست تربیت شده باشه حقو بهت میده

وقتی عقلت رو به موقع به کار بندازی و اینده نگر باشی و همه جوانب رو برای زندگیت بسنجی هیچوقت پش ...

کدوم مردی حق طلاق میده همین شوهرمن گفت اگ اسم حق طلاق میاوردی معلوم میشد اهل زندگی نیستی اصلا باهات ازدواج نمیکردم ک ای کاش نمیکرد😔

آره شوهرمنم میگ طلاق بخای نمیدم مهرتو قطره چکونی میدم سالها طول بکشه بعد میرم شهرم ی زن دیگه میگیرم ...

عزیزم وقتی بعد از یه مدت مشخص زن و مرد نزدیکی نداشته باشن محرمیت خود به خود باطل میشه دقیق احکامش یادم نیست اونموقع هم با یه دادخواست میشه طلاق گرفت

کدوم مردی حق طلاق میده همین شوهرمن گفت اگ اسم حق طلاق میاوردی معلوم میشد اهل زندگی نیستی اصلا باهات ...

خانوادت این چیزا رو میدونن؟؟

خب ننم همینو میگم نبتید به روش بیاری باید درجا بذاری و بری مطمئن باش با کارگری هم میشه زندگی کرد و ...

تو جامعه ای ک همه گرگن طرف بهم میگفت خواهر. شوهر  دوستم طلاق گرفتم میگفت تو عین خواهرمی کثافت بعد چندوقت پیشنهاد رابطه داد. الان ک ازدواج کردم اونروز زنگیده فک کردم دوستمه گفت عه اشتباهی گرفتم منم گفتم باشه کارندارید ک خدافظی کنم میگفت با ی لحنی خوبی چطوری الان ک متاهلم هنوز هیزه عوضی

[QUOTE=73817177]تو جامعه ای ک همه گرگن طرف بهم میگفت خواهر. شوهر  دوستم طلاق گرفتم میگفت تو عین خواهرمی کثافت ب ...[/QUدر پست فطرت بودن بعضی از مردا که شکی نیست