2777
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 44 پست
من بچه ندارم ولی اگر ده تا بچه هم داشته باشم بدون شک در صورتی ک خیانت ببینم بی خیال زندکی میشم

خدا نکنه درهمچین موقعیتی باشی اما تا شرایط رو تا از دریچه چشمای کسی ندیدی نمیتوانی قضاوتش کنی 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
تا حالا زن بی سواد بدون پشتوانه مالی وخانوادگی ندیدی ؟عزیزمن خیلی خانما کشته میشن چون خانواده ندارن ...

چی میشه که ادم اینقد بیچاره میشه؟؟؟؟

خیلی به این موضوعات فکر میکنم

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خدا نکنه درهمچین موقعیتی باشی اما تا شرایط رو تا از دریچه چشمای کسی ندیدی نمیتوانی قضاوتش کنی&n ...

من بارها به شوهرم گفتم اگ یه زمانی بفهمم بهم خیانت کردی یه جوری نیرم که حسرت دیدنم به دلت بمونه

اینقد از تودم درباره این موضوع مطمئنم

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
چی میشه که ادم اینقد بیچاره میشه؟؟؟؟ خیلی به این موضوعات فکر میکنم

چی میشه ؟یه سر بزن به محلات حومه تهران شرایط زندگی رو ببین متوجه میشی خیلی ها دارن رو زندگیشون قمار میکنن که زنده بمونن

باید آدم تو شرایطش باشه من هم نمی تونم و خیلی‌ها مجبورن

اجبار ینی چی؟؟؟

ینی پشتوانه ندارن؟؟

پول ندارن؟؟؟

سواد ندارن؟؟؟

توانایی کارگری ندارن؟؟؟

اگر کسی هیچ کدوم رو نداشت اونموقع یه ذره میشه بهش حق داد

چی میشه ؟یه سر بزن به محلات حومه تهران شرایط زندگی رو ببین متوجه میشی خیلی ها دارن رو زندگیشون ...

ساکن تهران یا کلا شهر بزرگی نیستم

ولی واقعا برام عجیبه 

ساکن تهران یا کلا شهر بزرگی نیستم ولی واقعا برام عجیبه 

اصلا برام عجیب نیست روزگار مزخرفیه اونقدر مزخرف شده که  دیگه ادما مجبورن فقط برای زنده موندن تلاش کنن چند وقت پیش یه گروه رو گرفته بودن عمدا بعضی قسمتای بدنشون رو میشکوندن مثل دست  یا پا تا بپرن جلوی یه ماشین دیه بگیرن اونوقت تو فکر میکنی تو. این سطح بیچارگی خیانت شوهر خیلی مهمه ؟؟؟

شرایط جامعه و قوانین کشور که مرد سالاری مطلقه

این به نظرم یه شعاره

شما موقع عقد شرطو بذار تو عقدنامه ثبت کن اونوقت میبینی که در این قضیه مرد سالاری نیست

به وقتش ادم عقل رو باید کار بندازه

اجبار ینی چی؟؟؟ ینی پشتوانه ندارن؟؟ پول ندارن؟؟؟ سواد ندارن؟؟؟ توانایی کارگری ندارن؟؟؟ اگر کسی ...

آره دیگه پول و پشتوانه ندارن زنی هم که این دوتا رو نداشته باشه هیچ کاری نمیتونه بکنه البته اگه بچه نداشته باشه باید جدا شده ولی با بچه خیلی سخته

اصلا برام عجیب نیست روزگار مزخرفیه اونقدر مزخرف شده که  دیگه ادما مجبورن فقط برای زنده موندن تل ...

اره منم دیدمشون

به نطرم اینا فقط اخاذ حریص هستن وگرنه هرکدوک با دوسه بار انجام دادن این کار به پول مدنظرشون میرسیدن ولی چون طمع داشتن ادامه دادن و گیر افتادن

این به نظرم یه شعاره شما موقع عقد شرطو بذار تو عقدنامه ثبت کن اونوقت میبینی که در این قضیه مرد سالا ...

چه شرطی رو بزاره؟حالا اونا که نمیدونستن و یا توانایش رو نداشت چی؟

آره دیگه پول و پشتوانه ندارن زنی هم که این دوتا رو نداشته باشه هیچ کاری نمیتونه بکنه البته اگه بچه ن ...

بچه مردی که بهت خیانت کرده به چه دردت میخوره؟؟

البته قبول دارم اجساس مادر قوی تراز عقل مادر عمل میکنه و خیلی سخته جداشدن از بچت شایدم عیر ممکن

2790
2778
2791
2779
2792