2777
2789
عزیزم اگه شد برای منم بگیرید خیلی دلم گرفته و اتهام😳

بیشتر در پی آن هستید که به مراد و خواسته و آرزوهایتان برسید و برای این موضوع فعالیت می‌کنید و از هرکس و هرچیز  که بشود مدد می‌گیرید بد نیست و بهتر است به فکر دیگران هم باشید

شاهد فال

هرچند درون شما پر از درد و سوز است اما سکوت کرده اید و خاموش مانده اید آنقدرها هم دنیا ارزش این ناراحتی ها را ندارد آرام بگیرید و خوش باشید

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        
برای من

شما مورد تحسین و تشویق مردم قرار گرفته اید و مشهور و معروف گشته اید پس حال که موفق شده ای دست ناکامان را هم که از شما توقع دارند بگیرید 

شاهد فال

از وقت خود استفاده کن که حاصل حیات در یک دم است جهان اگر به تو کامی می‌دهد در عوض عمرت را می‌گیرد پس حال که عمر می‌دهی سعی کن عیش بستانی  پس پند مرا بشنو  و از زندگی لذت ببر که کار برای مادیات جهان ارزش ندارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من من😃

شما هدفی دارید که به آن عشق می ورزید و با جدیت آن را دنبال می کنید و آرزویتان این است که هرطور شده به آن هدف برسید مطمئن باشید خواستن توانستم است

شاهد فال

ناامیدی، بدنبال کمک بوسیله بخت و طالعت هستی از آدم‌های دور و برت خسته شدی از محبت به آنها دلسردی به همه کس و همه چیز بدبین شدی کمی عینک بدبینی را از چشمت بردار تو اگر خالص باشی دیگران هم مخلص می شوند به خداوند توکل کن از آنها کمک بخواه حتما خداوند به تو کمک می‌کند

منم موخوام

چهره ساده و بی آلایش شما باعث می‌شود که افراد طمعکار از شما سواستفاده نمایند تمام اینها به این سبب است که شما محجوب می باشید و مردم را از اشتباه در نمی آورید قدری رک با آنها صحبت کنید تا خیالات خام را از سر بیرون کنند

شاهد فال

خداوندی که شما را آفریده به فکر شماست و از حالتان با خبر است و ناامید نباش به خدا توکل کن مطمئن باش کارهایت روبراه شده و به مقصود خود خواهی رسید

عزیزم نیت کردم برام می گیری

آنقدر خودت را سرزنش مکن پس لطف خدا کجاست اگر فکر میکنی گناه کاری بدان که لطف و بخشش‌ خدا از گناه تو بزرگ‌تر است اگر آرزویی داری از خدا بخواه ترا به مراد دلت میرساند او بخشنده و مهربان است دلسرد نشو

شاهد فال

شما به امید فرزندان عزیزتان خوش هستید و پیوسته در صدد هستید که برای آنها آسایش بیشتر فراهم کنید و آرزویی جز خوشبختی و پیشرفت آنها ندارید مطمئن باشید در این راه موفق هستید

لطفا برای منم بگیر

دل خوش دارید که تمام مدعیان کنار زده شدند با دست غیب شما به زودی به وصال خود خواهید رسید و از غم وغصه فارغ خواهید شد

شاهد فال

صبح که نور امید از خاور بدرخشد به مرحمت و لطف خداوندی درهای نعمت به روی تو گشاده می‌شود و ترا سعادتمند و خوشبخت می نماید غم نخور 

عزیزم  لطفا ب دوتا نیت  دو تا فال حافظ بگیر برام  ممنون🌹

۱:

از ناامیدی دست بردار و دست به زانو بزن و بلند شو به دیگران نیکی کن که خدا به تو نیکی کند کمی به خودت برس آنچه در وجودت هست پیدا کن در جستجوی چیزهای خام مباش خوش بین و محکم باش تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز

شاهد فال

آدم بدبینی هستید عینک بدبینی را از چشم بردارید تا دنیا و انسان‌ها را بهتر ببینید اگر موفق باشید باید به همه چیز با دید بهتری بنگرید دلت را پاک کن تا خدا کمکت کند انشاالله موفق می‌شوید

عزیزم  لطفا ب دوتا نیت  دو تا فال حافظ بگیر برام  ممنون🌹

شما اگر دنبال کارتان را بگیرید به قدری پیشرفت می‌کنید که عده زیادی از کار شما بهره مند می‌شوند اما مواظب باشید به اشخاصی که سنگ جلوی پایتان می اندازند میدان ندهید

شاهد فال

برای خودت اهمیت بیشتری قائل بشو و بدان که این دنیا ارزش غم و غصه را ندارد از حوادث زندگی نترس و بدان که زندگی در همه حال بی رحمی دارد

مرسی عزیزم نوبتم شد عالی دقیقا روز و حال من بود فقط یعنی بهش نمیرسم یا میرسم

خواهش می‌کنم عزیزم❤️

نگفته چه اتفاقی می افته دقیقا اما گفته با چیزی که پیش میاد کنار میای و قبولش میکنی

انشاالله که خیره

خواهش می‌کنم عزیزم❤️ نگفته چه اتفاقی می افته دقیقا اما گفته با چیزی که پیش میاد کنار میای و قبولش م ...

ممنون عزیزم 

هیچ چیز آنقدر عجیب نیست که اتفاق نیفتد پس میخواهم و بدست می آورم
شما اگر دنبال کارتان را بگیرید به قدری پیشرفت می‌کنید که عده زیادی از کار شما بهره مند می‌شوند اما م ...

ممنون عزیزم 🌹🌷🌼🌹🌷🌼😚

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪