2777
2789
برا منم بگیر

برای شما تمام وسایل راحتی و موفقیت و پیشرفت قابل امکان و در دسترس است اگر نخواهید از آن استفاده کنید و موفق شوید زندگی را به خود و اطرافیانتان میخواهید تلخ کنید

شاهد فال

تو آدم خوش اقبالی هستی بخت یار و مددکار توست اگر چه تا بحال سختی کشیدی اما دیگر نوبت سعادت و خوشبختی توست امید به خدا رمز موفقیت توست خبر خوش در راه است دعا را فراموش نکن چشمت را خوب باز کن تا شانس را بشناسی به زودی یک پیغام خوب بهت می‌رسد

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        
سلام عزیزم لطفابرای منم بگیر

سلام عزیزم

برای انجام کار درست از سرزنش مردم ناراحت نشو و بدان اعتنایی نکن برای پیدا کردن راه درست با جهان دیدگان مشورت کن و پند بگیر ولی بدان حرف عوام و مردم جاهل درست نیست و شما می بایست در درگاه خداوند روسفید باشید

شاهد فال

مدتهاست که شما حرف میزنید و عمل نمی کنید آیا بهتر نیست که دیگر لاف زدن را کنار بگذارید و قدری هم عمل کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من

هرچند انتظار شما طولانی بوده است ولی خوشحال باش که دیگر انتظار به پایان رسیده و بزودی به دیدار معبود و یار نایل میگردی

من لطفا

وضع عجیبی برای شما پیش آمده معلوم نیست چگونه و توسط کی چاره ای نداری جز اینکه تقدیر را بپذیری و برای بهتر شدن وضع زندگی آن باید تلاش بسیاری بکنی

شاهد فال

شما برخلاف میل خود دست از کار موردعلاقه ات کشیده ای ناراحت نباش که بهتر از آن نصیب شما خواهد شد فقط باید کمی هوشیار باشید 

من فرزانه هستم لطفا برای منم بگیر

خیلی عاشق هستی و از غم معشوق شب و روز نداری انتظار میکشی و ناامیذی که چرا به مراد دلت نرسیدی شب و روزت را نمی فهمی اگر اینطور پیش بروی همه چیز را از دست می‌دهی کمی واقعی تر فکر کن ناامید نباش که به زودی همه چیز تغییر می‌کند

شاهد فال

دل پاک و مهربانی دارید دوستدار پیش آمدهای خوب هستید با آن زبان خوب و دل مهربانی که دارید حتما دیگران هم شنا را دوست دارند اگر کمی ناراحتی داشتید باید به حکم قضا و قدر راضی باشید و از خیال‌های واهی دوری کنید

خیلی عاشق هستی و از غم معشوق شب و روز نداری انتظار میکشی و ناامیذی که چرا به مراد دلت نرسیدی شب و رو ...

مرسی عزیزم نوبتم شد عالی دقیقا روز و حال من بود فقط یعنی بهش نمیرسم یا میرسم

هیچ چیز آنقدر عجیب نیست که اتفاق نیفتد پس میخواهم و بدست می آورم
من مرسی

هر چند از مال دنیا چیزی نداری اما به خود افتخار کن که هرگز در زندگی به کسی آزار نرساندی و این امر باعث شده تاکنون بدون دغدغه زندگی کنید و از این پس مطمئن باشید موفق خواهید بود

شاهد فال

اگر چه زندگی برای شما سخت و گره در کارتان افتاده است اما هیچ ناراحت و ملول نباشید و با چشم باز منتظر رحمت و کرم خداوند باشید حتما رحمت خدا شامل خال شما خواهد شد

لطفا برامنم بگیر

شما در صدد هستید کاری انجام دهید که مفید باشد و پیش وجدان خود راحت و مطمئن باشید که راه شما دزست است و موفق میشوید

شاهد فال

شما آدمی هستید که از هر چیز بهتربن آنرا میخواهید و هرگز قبول نمیکنید که از غیر بهترین استفاده کنیدپس شما که چنین میهواهید باید فعال باشیدکه بتوانید آنرا بدست آوریدنه اینکه از کسان دیگر طلب کنید

منم لطفا 

آدم خیالبافی هستید سعی کنید عقل و درایت را در همه امور زندگی پیش بگیرید فریب کسی را نخورید اگر مرادی دارید به آرزوتان میرسید

شاهد فال

دل و دین باخته اید فکر هیچ چیز و هیچ کس نیستید فقط به معیود خود فکر می‌کنید اینطور عاشق شدن کمی خطرناک است اگر آرامش خود را بدست آورید موفق تر هستید