2777
2789
منم موخوام...ممنون

حاصل کار و تلاش خود را راحت از دست میدهی عمری که صرف آن کرده ای بیهوده تلف شده از حالا سعی کن جبران مافات کنی و دیگر از بیهودگی دست بردار تا موفق باشی

شاهد فال

از فراق عزیزان می سوزی که نمی توان آن را بیان نمود ناراحت نباش به زودی از او خبری به دست می‌رسد و به احتمال زیاد در آینده نزد یکدیگر خواهید بود

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگیر ببینم این حافظ چی داره برامون😂😂😂

شما فردی صاحب نبوغ، فعال و خوش فکر و خوش شانس هستید که قدری بیش از اندازه حجی و حیا دارید که جلوی پیشرفت شما را گرفته حتی در عشق، لذا سعی کنید جرئت به خرج داده و خجالت را کنار بگذارید و خود را از این قفس برهانید موفق میشوید

شاهد فال

مدت طولانیست که شما در فعالیت و کوشش برای یافتن راه سعادت و نیکنامی هستید و اکنون هم از اعتبار و احترام در جامعه برخوردار هستید شما به واسطه این امر در زندگی خود و خانواده اثری مثبت گذارده و آنان را به سوی خوشبختی سوق داده اید

بگیرین لطفا😄

از فراق و دوری زجر میکشی و آنقدر اعصابت خرد هست که نمی دانی چه کنی و بدان هر کس سرنوشتی دارد دعا کن تا خداوند سرنوشت تورا خوب رقم زده باشد و بتوانی در آینده از فراق و دوری عزیزان دربیایی

شاهد فال

از درگاه خداوند بخواه تا دوباره خوشبختی از دست رفته ات را بازگرداند و دیدار با عزیزانت را بدست آوری انشاالله به مراد دلت خواهی رسید

من

از زندگی با کارو کوشش، دوست داشتن و عشق، گردش و تفریح و برنامه های نو لذت ببر از دست هرکسی ناراحت هستی و در حق تو بدی کرده اند به فکر انتقال نباش و آنها را واگذار به خدا بکن

شاهد فال

شما سعی می‌کنید که جامعه را تربیت کنید و از کارهای ناشایست به دور باشید البته خیلی خوب است که آدمی بتواند جامعه را از فساد برهاند اما باید دید که در قدرت و حد او هست یا نه در غیر این صورت کار بیهوده چه فایده دارد

بگیربرا منم❤ 

شما بیشتر در پی آن هستید که به مراد و خواسته و آرزوهایتان برسید و برای این موضوع فعالیت می‌کنید و از هرکس و هرچیز  که بشود مدد می‌گیرید بد نیست و بهتر است به فکر دیگران هم باشید

شاهد فال

هرچند درون شما پر از درد و سوز است اما سکوت کرده اید و خاموش مانده اید آنقدرها هم دنیا ارزش این ناراحتی ها را ندارد آرام بگیرید و خوش باشید

💕😘

دوست من مطمئن باش که خیرت را میخواهم گفتار مرا نادیده و ناخوانده مگذار کسی که معنی خوشی و لذت را نبرده قدرت تشخیص خوشی و ناراحتی را هم ندارد ترا به خدا اخم هایت را باز کن تا بفهمی برای چه ملک سجده کرد انسان را حسن رو و حسن خلق است پس هرگز بداخلاق نباش 

شاهد فال

شما می‌توانید برای مردم نوید سعادت و خوشبختی را بیاورید پس هرگز دریغ نکنید و همواره تلاش کنید به همنوع خود سود رسانید

ميشه برا منم بگيري

شما در مهربانی و ثابت قدمی و خوش خلقی مشهورید برای اینکه موفق باشید راز خود را نگه دارید و پیش هیچ کس نگویید 

شاهد فال

شما آدم منحصر به فردی هستید بیان خوب، چهره خوب ، قدوبالای خوب، و اخلاق خوب حسن شما بسیار است هیچ وقت ناله مکن بشتاب فعالیت کن که پیشرفت در انتظار توست

دوست من مطمئن باش که خیرت را میخواهم گفتار مرا نادیده و ناخوانده مگذار کسی که معنی خوشی و لذت را نبر ...

مرسی عزیزم❤

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/