2777
2789
من

دیگر از بی مهری و ظلم مردم روزگار خسته شده ای و میخواهی ترک اجتماع کنی و دور باشی و به مطالعه و تحقیق بپردازی کار خوبی است چون از این راه به خوشبختی و سعادت می‌رسی

شاهد فال

شما دارای افکار بلند هستید اگر از دستتان برآید میخواهید خود را به درجات بالا برسانید شما میگویید زندگی یعنی پیشرفت و تا حدودی هم در این راه پیشرفت می‌کنید ولی جاه طلبی  هم حدی دارد و به اندازه گلیمتان قدم بردارید

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برای منم نیگیری لطفا

خیلی ناامیدی دست از ناامیدی بردار و دلت را قوی کن که کلید هر در بسته ای دعا به درگاه خداست. از دورویی و تزویر دوری کن و با روراستی پیش برو حرف دلت را راحت بزن تا از صداقت تو مردم با خبر باشند خدا پشت و پناهت است

شاهد فال

اکنون که جوانی قدر آن را بدان لحظات شادی در زندگی هرکس زیاد است اما آنرا نمی بیند از هر لحظه خوش زندگی لذت ببر از یاد زیردستانت هم غافل نشو و به ضعیفان کمک کن تا خدا کمکت کند

دیگر از بی مهری و ظلم مردم روزگار خسته شده ای و میخواهی ترک اجتماع کنی و دور باشی و به مطالعه و تحقی ...

😍😘😍😘😍😘😍💜

تاوان حرفهایی که نمیتوانیم بزنیم موهای سفیدی است که لابه لای موهایمان داریم...به همه می گوییم ارثیست...به قول هاینریش بل درد دارد وقتی ساعتها مینشینی و به حرفهایی که هیچ وقت قرار نیست بگویی. فکر میکنی...
خیلی ناامیدی دست از ناامیدی بردار و دلت را قوی کن که کلید هر در بسته ای دعا به درگاه خداست. از دوروی ...

مرسی عزیزم😍

نیازی نیست انسانها را امتحان کنید کمی  صبر کنید خودشان امتحانشان را پس میدهند 
براي من بگير

صبر شما به آخر رسیده و میخواهی دل را به دریا بزنی و کاری بکنی که تحولی در زندگی ات به وجود آورد به امید خدا شروع کن خوب است

شاهد فال

شما با دوستی صحبت کرده اید و چنان گفتار او در شما اثر بخشیده است که بطور کل مسیر زندگی و کار خود را عوض نموده اید و تصمیم گرفته اید به هدفی که او پیشنهاد کرده است برسید چاره نیست این طور میخواهید اگر فعالیت کنید به آن خواهید رسید

برای منم بگیر

شما بسیار تیزهوش هستید و از وصیتها نهایت استفاده را میکنید پس به هوش باش که به زودی موقعیت و فرصت استثنایی در زندگی آن پیش می آید از آن نهایت استفاده را ببر

شاهد فال

اسیر غربت هستید و دلتان گرفته فکر بازگشت دارید و در آرزوی دیدار عزیزانتان روزشماری میکنید از خدا بخواهید تا وسیله بازگشت شما فراهم شود ناامید نباشید خدا بخشنده است

عزیزم اگه شد برای منم بگیرید خیلی دلم گرفته و اتهام😳

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯