2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

استارتر کاش ی بار دیگه واسم بگیری 😢

زندگی شما چنان تغییر می کند که انگار عمر دوباره پیدا کرده ای از آن استفاده کن اشتباهات گذشته را سعی کن تکرار نکنی زمان را از دست نده صحبت دوستان را غنیمت بشمار و عزیز بدان و تا می توانی از نعمات خداوند استفاده کن و قدر دوستان خود را بدان

شاهد فال

شما عاشق زیبایی هر هستید و این غریزه در وجود شماست شما از لحظات زندگی به نحو احسن لذت خواهید برد زیرا این اخلاق خوش، از روز تولد با شما بوده پس دقت کن مبادا به راه باطل کشیده شوی

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        
عزیزم اگه شد برای منم بگیرید خیلی دلم گرفته و اتهام😳

اتهام=تنهام🙏

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
الان برای من میگیری؟

شما آدم افتاده و بی ادعایی هستید که نسبت به خودتان کارایی هم دارید ولی مورد کم مهری دوستان و ظلم رقیبان هستی اما غم و غصه به دل راه مده که تمام این مشکلات به زودی برطرف می گردد 

شاهد فال

شما دل به دریا زده ای و گفته ای هرچه باداباد یا موفق میشوم یا نه اتفاقا چون با شهامت و تصمیم جدی شروع نمودی بدان موفق میشوی

شما آدم افتاده و بی ادعایی هستید که نسبت به خودتان کارایی هم دارید ولی مورد کم مهری دوستان و ظلم رقی ...

مرسی عزیزم. فقط حافظ بلدی؟ پاسور بلد نیستی

لطفا برای رسیدن به♥️عشقم♥️صلوات بفرستین.ممنونم
مرسی عزیزم. فقط حافظ بلدی؟ پاسور بلد نیستی

خواهش میکنم نه راستش من عاشق ادبیاتم حافظ رو بخاطر تفسیر شعراش دوست دارم بقیه فالا رو بلد نیستم

خواهش میکنم نه راستش من عاشق ادبیاتم حافظ رو بخاطر تفسیر شعراش دوست دارم بقیه فالا رو بلد نیستم

اخه به من هر دفه یه جور جواب میده

لطفا برای رسیدن به♥️عشقم♥️صلوات بفرستین.ممنونم
اخه به من هر دفه یه جور جواب میده

خودت تفسیر میکنی یا از تفسیر آماده استفاده میکنی؟ تفسیرای آماده خیلی وقتا درست نیست