2777
2789
عنوان

دعوا م شذ

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 48 پست
صبحونه هم باید شما بدین؟؟    

اره حالا مادرش میگه از این به بعد چه صبحانه خورد چه نخورد صبحانه اشو ببار ، نهار و شام هم همینطور کفتم بخدا دروغ میگه همه اینا همیشه به زاهه خودش امروز عحله داشت رفت

شوهرت مگه بچست که انتظار داره بذاری جلوش

مرد گنده خب یه کلام بگه نهار نخوردم!

براشم قانون بذار وسط دعوا حق نداره اسمی از خانواده ها بیاره!!! اون اخم قشنگه هم یادت نره!

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه بار این جوری نیش خوردم. از من به تو نصیحت اصلا جلوی خانواده شوهرت باهاش بحث نکن.بیشتر مردا تا چششون به خانوادشون میفته، شیر میشن. مثل بچه ها که کنار مامانشون شیرن وقتی نیست موش. انگار هم داد بزنن مردانگی جلوی خانوادشون نشون دادن و گفتن که من از پس زنم برمیام. 

پس با این کارا اونا رو شاد نکن و اجازه دخالت بهشون نده. حتی اگه با هم دعوا کردین، جلوی مادرشوهرت اصلا نشون نده. اگرم با رفتارهای تابلو همسرت فهمیدن، اصلا زیر بار نرو بگو ما با هم عالی هستیم هیچ مشکلی نداریم. 

اگه جلوی مادرشوهرت دعوا نمیکردین اونم جرات نمیکرد دخالت کنه. حالا عیبی نداره. برای منم اتفاق افتاده و عواقبش رو دیدم. از الان به بعد دیگه با دعوا، نذار اونا دخالت کنن

اره حالا مادرش میگه از این به بعد چه صبحانه خورد چه نخورد صبحانه اشو ببار ، نهار و شام هم همینطور کف ...

اوه من متنفرم از درست کردن صبحانه به نظرم صبحانه رو دیگه مردی که سر کار میره خودش باید درست کنه وقتی خانمی قرار نیست بره سر کار چرا الکی بیدار شه. چقدر زورگویی آخه. حتما از اول عادتش دادین

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
مثل فیلما وسط جاده در ماشین باز میکردی میگفتی بزن کنار میخوام پیاده شم😞

تو اوج ناراحتیم خندم گرفت زدی عین فیلما ، ولی من که تو فیلما دیدم شوهر ادم به زور میخواد زنو بشونه با محبت سر جاش من پیاده شدم الان جام روی صندلی عقب شده اونم با کلی بی احترامی دیذن

دقیقا زنیکه انگار تو همه جاش عروسی بوده ،شوهرش هم نگاش به ننش افتاده بوده بدم میاد از این مادرها وپ ...

دقیقا ،منم میگم شوهرا انگار منتظر فرصتن اینجور مواقع ،استارتر نباید جوابشو میداد تا اونم جو گیر نشه آبروی استارترو نبره

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
مردا عقلشون به شكمشون و خشتكشونه از قديم گفتن بعدشم تا ميتوني مسافرت نرو نه با خانواده خودت نه همسر ...

من اضلا نمیخواستم برم خودش به زور منو برد جالبه تو  دعوا میگه برای چی اومدی!

عزیزم گشنش بوده یه چی گفته جدی نگیر مردها همینن ولی شکمشون خالی خون به مغژشون نمیرسه قول میدم بعد خو ...

والا منم وقتی گرسنم میشه عصبی میشم شدید مردا که جای خود دارن سرکارم میرن طفلیا

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
من یه بار این جوری نیش خوردم. از من به تو نصیحت اصلا جلوی خانواده شوهرت باهاش بحث نکن.بیشتر مردا تا ...

بخدا هزار بار یه شوهرم گفتم جلو حانوادت احتراممو حفظ کن گوش نمیده جلو مادرش خیلی بی احترامی میکته ، این سفر گفتم نمیام تو جلو مادرت احترام نمیزاری به زور اوزد منو

اوه من متنفرم از درست کردن صبحانه به نظرم صبحانه رو دیگه مردی که سر کار میره خودش باید درست کنه وقتی ...

دقیقا ، متاسفانه خانوادش لوسش کردن انتظار داره من همه کارشو بکنم

میگم یه سوالی دارم چرا جدیدا مردها اینقدر بی عاطفه و بی اعصاب شدن. این که گفتند برای چی اومدی خیلی بده

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

حالا استارتر خوش سفر باش سفر رو به کام خودتو شوهرت زهر نکن میدونم کار بدی کرده ولی بخشش از بزرگانه

نزار مادرشوهرت خوشحال شه از دلخوریتون

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️