2777
2789
عنوان

دعوا م شذ

704 بازدید | 48 پست

داریم با مادر شوهرم میریم مسافرت از وقتی تو ماشین نشستم شوهرم غر غر میکرد اول میگفت ابن چیه پوشیدی اخه سردم بوذ لباس گرم پوشبدم و یعد هی سر همه چی گیر میداد منم بی جواب نمیزاشتم و جواب میدادم یهو خیلی بد با شوهزم دغوام شد حلو مادرش هر چی از دهنش در اومد به من و خاتوادم گفت و هر چی اخیزا د عوا کردیم گلو مادرش گفت و سنگ روی یخم کرد و غرورم شکست ،خیلی دلم شکست مادرشم گفت باهم مشکل دارید برید دادگاه خاتواده از سفر بر کشتید ، شوهرم جلو مادرش به من میگه نه صبحانه میده نه نهار و شام در حللیکه اصلا ذینطور نیست فقط امروز عجله داشت صبحانه نخوزد رقت ، ساعت ۴ اومد بریم مسافرت فکر کردم نهار خورده هیچی نزاشتم بعد اینطوری میگه خیلی دلمو شکست الان همش. ارم گریه میکنم تو ماشین بدگور به فکر جدایی افتادم نمیدوتم تصمیم درسته یا نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا ی همچین مشکلی برا منم پیش اومده مادرش داشت درسته منو قورت میداد با این تفاوت ک من پیاده شدم 

رفتم ماشین بابام سگ محل ندادیم برگشتیم 

بعد چندهفته ب گوه خوری افتادن

واااای شوهرت  مثل شوهر منه فک کردم فقط شوهر من‌اینجوره .عزیزم‌قشششنگ درکت میکنم. ولی بنظرم قک کن من خودم خیلی تحمل میکنم 

تیکر براورده شدن حاجتمه .میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم 🌹🌷

عزیزم صبورباش سعی کن به خصوص جلوی خانواده همسرت باها ش بحث نکنی 

کلا بحثی که قراره به توهین برسه روکش نده 

زندگی یعنی صبردرمقابل مشکلات واگربتونی بامشکلاتت کناربیایی اونوقت زندگیت میشه به طعم شکلات 

برای سلامتی دخترم دعاکنید

نه بابا ول کن سفرو به خودت زهر نکن مردا گشنشون میشه مخشون از کار میفته،میگفتی کف دست بو نکردم که ساعت ۴ناهار نخوردی،یه لقمه تو ماشین درست کن بده بهش بخوره،جلو دیگران بحث نکنید چون مردا آبرو سرشون نمیشه دهنشونو جوری باز میکنن نمیشه بست دهنشونو ،چه نه نه ای داره بجای اینکه بگه گذشت کنین میگه برید دادگاه خانواده زنیکه خر

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

میدونی چیه من خودم وقتی این حرفا رو میزنه هیچی نمیگم اونوخ خاهراش میفهمن یه کاسه ای زیر نیم کاسه ی برادرشون هست .بعد وقتی ارومه باهاش حرف میزنم 

تیکر براورده شدن حاجتمه .میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم 🌹🌷

من وقتی میرم مسافرت خیلی کوتاه میام که خدایی نکرده دعوایی پیش نیاد....چون اونوقت سفر زهرمار ادم میشه.

تو هم نباید جوابشو میدادی.

اونیکه اسم یه موجود خطرناک و کشنده رو گذاشت عروس دریایی قطعا مادر شوهر بوده😑😑😅