2777
2789
عنوان

دعوا م شذ

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 48 پست
وای چرا اخه حالا تو یکم کنترل میکردی خودتو😕😕

من دعوا کرد سکوت کرد و سرمو به گوشیم گرم کردم هیچی نمفتم نمیگفتم یهو قاطی کرد گوشیمو کشید و هر چی از دهنش در اومد بهم جلو مادرش گفتً😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا ول کن سفرو به خودت زهر نکن مردا گشنشون میشه مخشون از کار میفته،میگفتی کف دست بو نکردم که ساع ...

دقیقا زنیکه انگار تو همه جاش عروسی بوده ،شوهرش هم نگاش به ننش افتاده بوده

بدم میاد از این مادرها وپسرها اه اه

خدابدون من هم خداست ولی من بدون خدا هیچی نیستم❤️
عزیزم گشنش بوده یه چی گفته جدی نگیر مردها همینن ولی شکمشون خالی خون به مغژشون نمیرسه قول میدم بعد خو ...

پس چرا شوهر من نمیگه تازه بعدش هم کلی بدو بیراه میگه بهم

تیکر براورده شدن حاجتمه .میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم 🌹🌷

خیلی هارو میشناسم گرسنه میشن نامتعادل میشن، کاش سفرتو کوفتت نکنی، به جای فکر جدایی، یا بد عنقی یا فکر تلافی کردن و لج و لج بازی، جلوی همین مادر شوهر که هست یه جوری با شوهرت رفتار کن که بفهمه زن و شوهر دعوا کنن ابلهان باور کنن، اولش خودتو به قهر نزن یعنی نرو منت کشی ها که شوهرت خودشو بگیره کلا بی‌تفاوت نشون بده تا شوهرتان جبهه نگیره،شبم یه جوری از دلش در بیار، یه ذره زرنگ باش 

دیوانگی ما به کسی ربط ندارد

ب نظرم چون هی جوابشو دادی جلو مادرش زورش داده 

کلا با مردا نباید دهن ب دهن شد مخصوصا جلو خانوادشون جو میگیرشون 

گشنش هم ک بوده دیگه بدتر 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 
من وقتی میرم مسافرت خیلی کوتاه میام که خدایی نکرده دعوایی پیش نیاد....چون اونوقت سفر زهرمار ادم میشه ...

منم همینطور. کلا واسه اینکه دعوا نشه  زبون تو زبونش نکنم 

تیکر براورده شدن حاجتمه .میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم 🌹🌷
پس چرا شوهر من نمیگه تازه بعدش هم کلی بدو بیراه میگه بهم

حتما نباید به زبون بیاره که مثلا اگه یه جا نگه داشت رفت یه بستنی خرید یا گفت چیزی نمیخوای خودش معذرت خواهیه گلم حتی یه نگاه یا لبخند

خدایا شکرت برای همه چیز😘
حتما نباید به زبون بیاره که مثلا اگه یه جا نگه داشت رفت یه بستنی خرید یا گفت چیزی نمیخوای خودش معذرت ...

اره اینم میشه

اون از صبحونه و ناهار و این که تو نسبت به گرسنگیش بی تفاوت بودی تو دلش مونده، نشسته به کارایی که امروز انجام دادی فکر کرده که این چیز و اون چیز براش مهمتر بوده تا من

دیوانگی ما به کسی ربط ندارد

مردا عقلشون به شكمشون و خشتكشونه از قديم گفتن

بعدشم تا ميتوني مسافرت نرو نه با خانواده خودت نه همسرت

من هر ٢مدل رو تجربه دارم جز ناراحتي و دلخوري نداشته واسم

كمتر مردي وجود داره جوگير نشه

🦋🌈insta :home_sara_golgoli🦋🌈