2777
2789

برو دکتر جرم گیری میکنه برات خوب میشه . برای من که لق بود با جرم گیری و بهداشت دهان خوب شد ولی ممکنه لثه ت تحلیل رفته باشه که برات لثه رو جراحی میکنه اصلا هم درد نداره

میشه برای شادی روح بابام اگه دلت خواست صلوات بفرستی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=73780403]برو دکتر جرم گیری میکنه برات خوب میشه . برای من که لق بود با جرم گیری و بهداشت دهان خوب شد ولی ممکنه ...

عزیزم جرم گیری کردم ولی باز همونطوریه از بچگی لق بود

بپرس عزیزم

وای من چقد دنبال شما گشتم دوتا تاپیک زدم کاربر ملودی هستم لطفا بیا.میخام بدونم دندون شما دقیقا چرا لق شده بود و اینکه دقیقا چه کارهایی کردی که خوب شد اگه لطف کنی بهم بگی منم همون کارها رو بکنم شاید خوب شد دستت درد نکنه عزیزم

وای من چقد دنبال شما گشتم دوتا تاپیک زدم کاربر ملودی هستم لطفا بیا.میخام بدونم دندون شما دقیقا چرا ل ...

جنس دندان های من خیلی بد بود . چند تاش که افتاد با وجود مسواک . جلویی هاهم که لق شده بودن . رفتم جرم گیری و هر شب اب نمک درست شد . دکتر گفته بود اگه درست نشد باید جراحی لثه کنی که درست شد

میشه برای شادی روح بابام اگه دلت خواست صلوات بفرستی