2777
2789
عنوان

بچم رفت :)

2539 بازدید | 57 پست

چند روز پیش پسرعموی از خدا بیخبرم میره پیش شوهرم نمیدونم چی راجب من بهش میگه ، میدونین که بابام اصرار داشت من با پسرعموم ازدواج کنم ، نمیدونم چی بهش میگه و چه دروغایی به هم میبافه که شوهرم وقتی اومد خونه من مردم ، از چشاش ترسیدم...

خون خونشو میخورد ، اصلا نمیخوام بش فکر کنم ، افتاد به جونم ، اصلا نفهمیدم چیشد فقط الان پنج روزه که دیگه مامان نیستم :)

شوهرمم همون روز قلبش گرفت ، از همون پنج روز پیش حالش بده ، دیگه حس هیچیم نیست ، هیچی حتی دیگه مامان بابامم ندارم ، هیشکیو نداشتم که قهر کنم برم پیشش اون روز :)

حالا بهم میگه ببخشید من اونروز عصبی شدم دیوونه شدم وگرنه میدونم که تو پاکی ولی حالا که دیگه بچم نیست این حرفا به چه دردم میخوره؟

فقط دوس دارم بمیرم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

مردیکه وحشی اخ چه جور روش میشه باز نگات کنع

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍