2777
2789
استارتر به خودت برس خوشتیپ و خوشگل کن بهش محل نده یجوری زیر پوستی خودش میاد سمتت راستی ذکر یا ودود ه ...

منم همينطور شد قهر كرديم دوتامون لجبازي كرديم نرفتيم سمت هم طلاق گرفتيم انقدرم ازم تو شهر بد گفت از كارم انظاختنم بيرون ....اصلا روم نميشه برم بيرون از خونه

از دست این مرداااا.... ولی سعی کن مشکلتو ریشه ای حل کنی عزیزم....انشالله که زودی میاد سمتت هر کاری ...

مرسی گلم..فقط اگه من برم سمتش سواستعاهدا میکنه.

آرامش 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استارتر به خودت برس خوشتیپ و خوشگل کن بهش محل نده یجوری زیر پوستی خودش میاد سمتت راستی ذکر یا ودود ه ...

تقریبا این کار کردم‌..دیشب غذا عالی درست کزدم..چون خیلی عالی بود فقط. گفت دستت درد نکنه 

آرامش 
مرسی گلم..فقط اگه من برم سمتش سواستعاهدا میکنه.

میفهمم...الان نرو گفتم که یا یه بزرگتر پادرمینی کنه یا یه راست مشاور یا هر جوری که زورت میرسه......این راههایی که بچه ها گفتن رو هم حتما انجام بده.....ولی تسلیم نشو همه راه ها رو برو

من اینکارا رو کردم سمتش هم رفتم فقط میگه حرف نزن اعصابم خورده......منم فقط حرف جدی میزنم باهاش همین. ...

خب ميتوني خيلي خوشگل و خوش تيپ كني مثلا يه لباس خواب كوتاه قرمز بپوش بشين رو مبل فيلم ببين...سعي كنيد از اين روشا استفاده كنيد .....

منم همينطور شد قهر كرديم دوتامون لجبازي كرديم نرفتيم سمت هم طلاق گرفتيم انقدرم ازم تو شهر بد گفت از ...

اره ی حور لجبازیه..چون به خانوادم گفته دیگه نمیخوامش خیلی گیر میده منم واطه همین نمیخوام خودم کوچک کنم

آرامش 
چ اشتباهي كردي...فكر كرظي طلاق خوبه؟بخدا بعد طلاق هيچ خبري نيست من خودم جدا شدم مثل چي پشيمونم همين ...

واقعا برفی جان منم حال دلم خرابه از اول ازدواجم تابحال چندباری خیانت مجازی ازشوهرم دیدم تا این که این اخرین بار هکش کردم فهمیدم قربون صدقه یه نفر میره که حتی ندیدن همدیگرو شوهرم باهامون خوبه یه دختر یساله داریم یعنی همه فکر میکنن تو زندگی خوشبختیم نمیزاره اب تو دلمون تکون بخوره اما من اینبار خیلی جدی فقط به طلاق فکر میکنم همه فکرو ذکرم شده طلاق ولی خانوادم که سرشناسن نمیتونن قبول کنن البته هنوز به کسی چیزی نگفتم ولی هر لحظه زندگیم شده ارزوی طلاق چون نمیتونم قبول کنم کسی که انقد دوسش دارم پنهان ازمن اینکارارو کرده خودش که میگه فقط شیطونی بود و تا اخر عمرمحاله طلاق بدم اما من خیلی تلاشم واسه جداییم 

تقریبا این کار کردم‌..دیشب غذا عالی درست کزدم..چون خیلی عالی بود فقط. گفت دستت درد نکنه 

خوب همین دستت درد نکنه هم یعنی ته دلش دوست داره به قول مشاوری مردی که تورونخوادو به فکر طلاق دادنت باشه حتی حاضرنمیشه چایی و غذاتو بخوره

واقعا برفی جان منم حال دلم خرابه از اول ازدواجم تابحال چندباری خیانت مجازی ازشوهرم دیدم تا این که ای ...

مثل من!

متاسفانه جامعه انقدر خراب شده که اکثر مردا از این اشتباها میکنن..حالا من بخشیدمشا ولی ته دلم باهاش اکی نبودم و همین شد شروع قهرمون....تا حالا اینجوری باهم قهر نکرده بودزم....

خب ميتوني خيلي خوشگل و خوش تيپ كني مثلا يه لباس خواب كوتاه قرمز بپوش بشين رو مبل فيلم ببين...سعي كني ...

ن بابا میدونه من فقط لباس واسه اون میپوشم..لباسام ربطی به جلو تلویزیون نداره..چون فقط وقت خواب لباس عوض میکنم 

آرامش 
خوب همین دستت درد نکنه هم یعنی ته دلش دوست داره به قول مشاوری مردی که تورونخوادو به فکر طلاق دادنت ب ...

واقعا نمیدونم تاحالا اینجوری نبود ..دیگه ازم نپرسید

آرامش 
مثل من! متاسفانه جامعه انقدر خراب شده که اکثر مردا از این اشتباها میکنن..حالا من بخشیدمشا ولی ته دل ...

منم همینطور عزیزم به ظاهر بخشیدم اما هر لحظه به یادمه مثلا شب که اومد نزدیکم یاد کارش افتادم از حرص حولش دادم ولی مشکلم اینجاس قهر بلد نیستیم نه خودم نه شوهرم شب جنگ میکنیم صبح حرف میزنیم

ن بابا میدونه من فقط لباس واسه اون میپوشم..لباسام ربطی به جلو تلویزیون نداره..چون فقط وقت خواب لباس ...

یمدت باهاش کم حرف باش و سکوت کن یعنی بحث نکن انگار که مثلا موضوع رو جدی نگرفتی حالا که شرایط طلاق و نداری باهاش را بیا