2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم قهر کردم چون شوهرم منو گرفت زد یعنی موهامو کشید هفته دیگه هم مثلا قرارشده بریم مشهد بهش گفتم که من نمیام اونم گفت از خدامه تو نیایی.

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!
کسی نیست خوب نظر بده..میخوام ی کار ونه او بیاد سمتم اشتی کنم..ولی دیگه نمیاد...تو این بیست روز اومد ...

چ اشتباهي كردي...فكر كرظي طلاق خوبه؟بخدا بعد طلاق هيچ خبري نيست من خودم جدا شدم مثل چي پشيمونم همين برادري كه ميگي پس فردا زن ميگيره يه اكه زن داره زنش جلوت غر ميده....برگشتي خونه بابات ديگه مستقل نيستي بخاطر حرف مردم بايد خيلي كوتاي بياي خيلي حرفا پشتت زده ميشه .بجه ات بچه طلاق ميشه همه بهش ميگن اگه بخاي ناپدري هم سرش بياري كه هيچي امكانشم هست بچه را بهت نده اصلا....بنظر من خودت نشون بده ميخاي أشتي كني لباس خوشگل بپوش لباس خواب....غذا مورد علاقه اش درست كن ....ارايش كن....عطر و لوسيون بزن ولي بهش پيشنهاد نده شب كه رفتين تو تخت خودت دستاش را باز كن بين دستاش بخاب برا شب اول پيشرفت عالي هست

چ اشتباهي كردي...فكر كرظي طلاق خوبه؟بخدا بعد طلاق هيچ خبري نيست من خودم جدا شدم مثل چي پشيمونم همين ...

من اینکارا رو کردم سمتش هم رفتم فقط میگه حرف نزن اعصابم خورده......منم فقط حرف جدی میزنم باهاش همین....اونم که نیست خونه کلا همش بیرونه

چ اشتباهي كردي...فكر كرظي طلاق خوبه؟بخدا بعد طلاق هيچ خبري نيست من خودم جدا شدم مثل چي پشيمونم همين ...

میدونم این پیشنهاد دادم به خودش بیاد برعکس شد...

آرامش