2777
2789
یمدت باهاش کم حرف باش و سکوت کن یعنی بحث نکن انگار که مثلا موضوع رو جدی نگرفتی حالا که شرایط طلاق و ...

الان کلا حرف نمیزنیم .نمیدونم واقعا موندم

آرامش 
منم همینطور عزیزم به ظاهر بخشیدم اما هر لحظه به یادمه مثلا شب که اومد نزدیکم یاد کارش افتادم از حرص ...

فراموشش کن اسم این بخشیدن نیست منم انقدر این کارایی که گفتیو تکرار کردم که حالا شده کوه یخ......هر چی هم باهاش حرف زدم دیگه فایده نداره....اگه میخواهی بمونی تو رو به هر چی دوست داری اشتبااااه منو تکرار نکن

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بخدا طلاق چيزي خوبي نيست غير از اينكه سر بار مامان و بابات ميشي...همه به يه چشم ديگه نگات ميكنن .....بچه داشتي باشي كه اصلا هيجي .. .با هر مردي ميخاي حرف بزني بايد مراعات كني...سخت ميشه زندگي

بخدا طلاق چيزي خوبي نيست غير از اينكه سر بار مامان و بابات ميشي...همه به يه چشم ديگه نگات ميكنن .... ...

میدونم اصلا نمیخوام جدا شم ..فقط خواستم بترسه نشد

آرامش 

والا بخدا داستان از ماست که برماست عین واقعیته به زنه پیام دادم خانوم خودت شوهر داری بچه داری منم بچه دارم این همه اصرارت واسه چیه که به شوهرم میگی میام تهران فقط یه لحظه ببینمت برگردم یعنی انقد هرزه ای نمیتونی جلو خودتو بگیری با این که دیدم شوهرم جوابشو نداده ولی اعصابم ازهمین خورده واسه چی میشینه پای حرفاش و بلاکش نمیکنه

والا بخدا داستان از ماست که برماست عین واقعیته به زنه پیام دادم خانوم خودت شوهر داری بچه داری منم بچ ...

ای بابا نمیدونم مردا چدا اینجورن ..بازنا خیلی فرق دارن

آرامش 
فراموشش کن اسم این بخشیدن نیست منم انقدر این کارایی که گفتیو تکرار کردم که حالا شده کوه یخ......هر چ ...

درسته عزیزم منظورتو متوجه شدم دقیقا الان وقت ناز کردن یا همون پس زدنه منه میگی انقدری توروش نیار که اینیکی انقد التماست میکنه اخرش بگه اصلا بزار برو ولی چکنم خواهر داغونم😥

به نظر من يه زن فقط بايد به خودش برسه.باشگاه بره.ماساژ بره.اپيلاسيون كنه.پاك سازي پوست بره.ارايش كنه.انواع لباس ها داشته باشه.تنوع تو مدل مو و رنگ مو داشته باشه.نه اينكه جلف باشه ولي سعي كنه ب روز باشه تميز باشه