2777
2789
به نظر من يه زن فقط بايد به خودش برسه.باشگاه بره.ماساژ بره.اپيلاسيون كنه.پاك سازي پوست بره.ارايش كنه ...

صدر صد باهات موافقم اما موضوع هر کی باید قلق شوهرش دستش بیاده که واسه ما دیراومد منم اینارو کم و بیشداشتم اما همش فکر میکردم همینا کافیه تا اینکه شب اخر دعوامون شوهرم گفت بمون تا جبران کنم بهش گفتم فقط به یه شرط کدوم کمبود و احساس کردی و نشستی پای عشق و عاشقی اونم گفت ۵ سال روم نمیشد بهت بگم اخلاقت مردونس هیچ بویی از لطافت و نازو عشوه و اینا نبردی فقط مثل یه مرد همیشه جنگجو بودی دلم میخواست با محبت حرف میزدی اما ماه و سالم که میگذشت دریغ از یه حرف یا پیام عاشقونه

اخی عزیزم چرا اخه بگرد دنبال کار جدید یا کار در منزل پیدا کن

شهر من كوچيكه همه من را ميشناسن ديگه خدا از باعث و بانيش نگذرع كه انقدر رفت پشتم دروغ گفت....اصلا يه چيزايي بهم نسبت داده خودمم خبر نداشتم از مردم ميشنيدم ....هه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

صدر صد باهات موافقم اما موضوع هر کی باید قلق شوهرش دستش بیاده که واسه ما دیراومد منم اینارو کم و بیش ...

اره اون كه صد البته...مثلا يه جا ديگه بود كفتم تاييد كردن شوهر..  وقتي از كار مياد با عروسك استقبالش رفتن بچه گونه حرف زدن گونه اش را بوسيدن خسته نباشيد كفتن لباس مور علاقه پوشيدن غذاي خوشمزه پختن

اره اون كه صد البته...مثلا يه جا ديگه بود كفتم تاييد كردن شوهر..  وقتي از كار مياد با عروسك است ...

اره واقعا ما فکر میکنیم ای بابا حالا بریم نریم چی میشه ولی دقیقا تو بحث ها بارها بهم گفته شده تا حالا یبار با روی شاد بیای استقبالم یه خسته نباشید بگی راست میگه تاحالا نگفتم😂

نه نرو اینطوری که تهدید کرده بری نمیاد دنبالت پیش خانوادتم خراب میشی مگر اینکه الکی بری و دو سه روز ...

ن راهم دوره نمیشه برم زود برگردم .کارم از دس میدم

آرامش 
نه نرو اینطوری که تهدید کرده بری نمیاد دنبالت پیش خانوادتم خراب میشی مگر اینکه الکی بری و دو سه روز ...

نمیزاره پسرم ببرم..من فکرمیکنم میخواد من برم خانوادم مسکل حل کننن.ولی اصلا اینجوری دوس ندارم 

آرامش