عشق مجازی،،عشق واقعی باید با روش درست و احتیاط پیش بره،،،وسلام ختم کلام
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
یه پسری که هم شهریم نیست ازم دوره عکس من رو دیده بود تو پیج یکی از آشناها وگفته بود بهش مارو باهم اشنا کن خلاصه شماره هم رو گرفتیم اشنا شدیم ولی رابطمون در یه دوست عادی بود فقط مثل اینکه اون موقع با دوست دخترش ک هم شهری منه و ازش دوره بحث و دعوا داشت
بعد چندماه ک با دوست دخترش کات کرد و اینا اومد گف من به تو حس دارم و اینکه نمیخوام دوست معمولی باشیم یک ماه دیگه هم میام ببینمت بیشتر اشنا شیم و قضیه دوست دختر قبلیم کاملا تموم شده خلاصه چون توشم میمومد ازش باهاش اکی شدم جوری بود ک هروز عکس میفرسادیم هروز از صب تا شب چت و زنگ میزدیم من خیلی به شدت وابستش شدم کلا زود وابسته میشم
من شوهرمم مجازی اشنا شدیم البته همشهری بودیم و الان داریم جدا میشبم البته ربط به مجازی نداشت اون اخلاقش خوب نبود
در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایمزاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهمخواست!