2777
2789

[QUOTE=73467228]خودتو با چیزای دیگه مشغول کن وقتی بیکار میشینی فکر اون میاد تو سرت چون تنهایی. ولی باشگاه برو .وقت ب ...[/QUOTE

اره زمان درستش میکنه کمتر سرگرم بشم یادش میوفتم مرسی از حرفات 

زمان حلال مشکلاته!

زود فراموشش میکنی فقط سعی کن پیگیرش نباشی.منم همچین تجربه ای داشتم 4-5 سال پیش .اونم در حدود دو سال دوستی و جدا شدن باخیانت!!!

اون روزا فکر میکردم هیچ وقت خوب نمیشم و برای همیشه داغون میمونم اما یکسال بعدش با کسی آشنا شدم  که شد همه دنیام و الان 3 ساله ازدواج کردم

من به تنگ آمده ام از همه چیز،بگذارید هواری بزنم...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

زمان حلال مشکلاته! زود فراموشش میکنی فقط سعی کن پیگیرش نباشی.منم همچین تجربه ای داشتم 4-5 سال پیش . ...

شما هم دیگرو ندیده بودین مجازی بود دوستتیتون؟

چه خوب عزیزم ایشالا خوشبخت بشی کاش یکی باشه زندگی منم تغییر بده

سلام خانومی، فراموشش کن از خدا بخواه بهت کمکت کنه، یکی از دوستام با ی آقایی آشنا شد، اون آقا با یکی دیگه هم بوده از قبل دختره مدام پسش میزده اینم بخاطر اینکه اونو فراموش کنه میاد با این دختر خانم که دوستمه آشنا و دوستی و خلاصه حرف ازدواج ولی تا با دوست من به کوچکترین بحثی می‌رسید میرفت به اون دختره پیام می‌داده و حرف میزده و التماس که برگرد، دوست منم عاشق این آقا شده بود دل بسته بود به هر طریقی بود اون آقا رو جذب کرد البته بگم که دوست دختر اولیش پسش میزد وگرنه قطعا دوست منو ول می‌کرد ولی جون دختره پسش زد اون آقا دید دوست من خیلی دوسش داره خلاصه ازدواج کردن و دختره باردار شد، رفت شهر خودشون پیش مادرش چون مشکل داشت باید تو بارداری یکی ازش مراقبت می‌کرد، دوستم خیلی دختر صاف و ساده ایه، زود باوره، خیلی این آقا رو قبول داشت، یم ماه دوستم خونه مادرش بود بعد که برگشت ی روز همینجوری گوشی همسرش رو چک میکرده میگه متوجه شدم برنامه چت نصب کرده ولی به شوهرش چیزی نگفت اما میگه دیگه بهش اعتماد ندارم، همین چند وقت پیش گریه میکرد و میگفت ی شب ساعت دو بیدار شدم دیدم بیداره سریع گوشیش قایم کرد میگه منم جیزی نگفتم باز خوابیدم ساعت 5 صب بیدار شدم باز قایم کزد گوشیشو میگه دیگه گفتم باید ببینم چیکار میکردی اونم میگه بخواب دوستمم اصرار که نه باید ببینیم خلاصه دوستم فکر کرده با یمی ارتباط داره و میگه بهش گفتم داشتی با کی حرف میزدی که میگه حرف نمیزدم با کسی و با ب بدبختیه گوشی نشون زنش میده، دوستم میگه داشته فیلم پ و ر ن نگاه میکرده، میگه خیلی شبا تا صب بیدار بوده میگه الان میفهمم که داشته فیلم زشت میدیده، خلاصه بگم بهت این خانم میگه دیگه اعتمادی به همسرش نداره د خیلی ناراحته، دوست عزیز شماهم با این تعاریف عقل حکم میکنه که به نفع خودت و آیندته که فراموش کنی، ببخشید اینو میگم ولی از دلتنگی هم بمیری نباید بری سمتش، از خدا میخوام کمکت کنه

شما هم دیگرو ندیده بودین مجازی بود دوستتیتون؟ چه خوب عزیزم ایشالا خوشبخت بشی کاش یکی باشه زندگی منم ...

بله.هربار به یک بهانه ای دیدارمون عقب میفتاد.ممنون ایشالا تو هم با ی آدم خوب آشنا میشی و زندگیت رو پر از عشق میکنه

من به تنگ آمده ام از همه چیز،بگذارید هواری بزنم...
من و شوهرمم از هم دور بودیم که آشنا شدیم تقریبا دو ماه با هم رابطه داشتیم بدوم اینکه همو دیده باشیم ...

از همون اول گفت قصد ازدواج یا گفت فقط دوست؟

میشه لطفا برا حاجتم دعا کنید یه صلوات بفرستین هر کسی خوند برام دعا کنه سپاسگذارم .❤
فقط میگم اگه عاشق شدی پاش بمون. من و همسرمم مجازی اشنا شدیممم 

از همون اول هدف ازدواج بود یا نه فقط دوستی؟

میشه لطفا برا حاجتم دعا کنید یه صلوات بفرستین هر کسی خوند برام دعا کنه سپاسگذارم .❤
از همون اول هدف ازدواج بود یا نه فقط دوستی؟

۴ ۳ ماه رابطع داشتیم ک من هدفم فقط دوستی بود. باهم مسافرت رفتیم بعد مسافرت اومد خاستگاریم. با اینکه حدود ۸ساعت فاصله داریم ازهم. بعدشم ازدواج

مخالفی باهام ریپلای نکن لطفا  #متاهل_متعهد
۴ ۳ ماه رابطع داشتیم ک من هدفم فقط دوستی بود. باهم مسافرت رفتیم بعد مسافرت اومد خاستگاریم. با اینکه ...

اخه من اشنا شدم خیلی خوشم اکمد ولی چون دیدم طرفم هدفش فقط دوستیه کات کردم ترسیدم تا اخر هدفش دوستی بمونه فقط 

اخه من اشنا شدم خیلی خوشم اکمد ولی چون دیدم طرفم هدفش فقط دوستیه کات کردم ترسیدم تا اخر هدفش دوستی ب ...

ایشالا قسمتت ی ادم بهتررره

مخالفی باهام ریپلای نکن لطفا  #متاهل_متعهد
از همون اول گفت قصد ازدواج یا گفت فقط دوست؟

اولش که اصلا همو نمیشناختیم بعد از دو ماه که حرف میزدیم میگفت حس میکنم اخلاقامون خیلی به هم شبیهه میتونیم همو کامل کنیم ولی خیلی جدی نبود همو که دیدیم دو سه با رفتیم بیرون بار آخر دعوامون شد میگفت تو چشمت میدوه منم قهر کردم اومدم خونه فرداش خواهرش زنگ زد خونه وقت گرفت برای خواستگاری شوخی شوخی جدی شد

اولش که اصلا همو نمیشناختیم بعد از دو ماه که حرف میزدیم میگفت حس میکنم اخلاقامون خیلی به هم شبیهه می ...

منم خیلی میگفت اخلاقامون و تفکراتمون شبیهه ولی فقط میگفت دوستی همصحبت قصدش جدی نبود منم گفتم نمیخوام ریسک کنم وابسته شم کات کردم گرچه احتمال دادم اگه ادم درست و با وجدانی باشه بعد چن ماه ممکنه حرف از جدی بودن بزنه ولی همینکه میگفت فقط همصحبت ترسیدم بریدم ازش راستش میخوام یکم زرنگ باشم کیس خوب اومد سمتم به راحتی از دستش ندم برا همین هی میپرسم 😅

منم خیلی میگفت اخلاقامون و تفکراتمون شبیهه ولی فقط میگفت دوستی همصحبت قصدش جدی نبود منم گفتم نمیخوام ...

آره واقعا زرنگ‌باش همه که روز اول عاشق و کشته مرده طرف نیستن بعد از یه مدت وابستگی بوجود میاد کیساتو از دست نده