من و شوهرمم از هم دور بودیم که آشنا شدیم تقریبا دو ماه با هم رابطه داشتیم بدوم اینکه همو دیده باشیم مثل شما صبح تا شب عکس میفرستادیم و صد بار زنگ و چت و اینا بعد از دو ماه اومد همو دیدیم ده روز بعدشم نامزد شدیم
خودش میگفت تو پاکی دوست دارم داشته باشمت دوست دختر قبلیم باهمه پسرا بود بعد یه بار استوری منظور دار میزاشت انگار واسه دختر میذاشت دعوا کردیم گفت تو حساسی وگرنه من همینجوری میزارم قهر کرد رفت دوهفته بعد اومد خودش دوست دختر قبلیشو دوست داشت حس میکنم بعدش دوست دخترش بعد چند ماه برگشت فالوش کرد اونم گفت من کاری باهاش ندارم پست عاشقانه هم گذاشت منم رو تگ کرد گذاشت دختره ببینه بعد انفالو کرد بعد ماه سر یه موضوع قهر بودیم دیدمدختره رو سه بار فالو کرد اما اون دختره فقط اکسبپ میکرد فالو بک نمیداد اینم زورش میگرف انفالو میکرد بعد هم پسره استوی غمگین میزاش هم دختره خلاصه ماخم ک قهر بودیم بعدش پست گذاشت ک داره میاد شهر ما ولی من هیچی نگفتم بهشچون گفته بود نمیتونه بیاد تا آذر ولی مرداد اومد توقع داشتم بیاد اشتی کنه همو ببینیم نیومد بعدش ک رف شهر خودشون با یه دختر هم شهری خودش عکس گذاشت واسش گل خریده بود
خودش میگفت تو پاکی دوست دارم داشته باشمت دوست دختر قبلیم باهمه پسرا بود بعد یه بار استوری منظور دار ...
بابا این پسره اصلا معلوم نیس چشه...این از الان داره بهت خیلنت میکنه فردا پس فردا هم اگه موضوعتون جدی شد میخواد چیکار کنه.....وقتی خودش دوس دختر داشته اونوقت باتوهم رابطه برقرار کرده و وقتی با تو بوده هنوز نتونسته اونو فراموش کنه دیگه باید خودت ببینی که به روابط چطور پایبنده
لطفا واسه شادی روح دخترم و تمام اموات صلوات بفرستین😢😢😢
من بهش تبریک گفتم راحت گف مرسی فالورای دخترش همش انفالو کرد فقط پسر فالو کرد بخاطره دختره جدیده همش بهم میگفت ک خیلی حساسی اخلاقت بده اینا دوست داشتن نیس الان ۴ ماه نیستش منم انفالو کرده هروز تو فکرشم همه میگن تو چطور ندیدیش از تزدیک دوسش داری اما خب هروز عکس بود حرف بود خیلی ادعا دوست داشتنم داشت بتظر شما هم من الکی جدی گرفتم اون فقط خواست یه سرگرمی داشته باشه؟نمیدونم چجور فراموش کنم
با این حال ک رفته با یه دختر دیگه دلم میخواد برگرده اما فک نکنم دیگه برگرده فقط خواست با من باشه ک دوست دختر قبلیش فراموش کنه هروز توفکرشم اعتماد به نفسم رفته میگم شاید زشت بود نخواس ببینتم نمیدونم
چقدر فالو و انفالو داشت. نمیدونم چجوری بهت بگم اگه اینجا بودی قشنگ باهات حرف میزدم و متقاعدت میکردم ولی الان خلاصه خواهرانه بهت میگم این پسر مرد زندگی نیس .ب عنوان سرگرمیش نگاه نکن ب عنوان تجربه ای تو زندگیت نگاه کن بهش. ببین عزیزمن حتی اگه تمام شرایطش اوکی بود باز هم یه مشکل بزرگ بود اون دوری شما از دو شهر مختلف و اینکه هرشهری یه رسم و رسومات و فرهنگی دارن. میخواستم خلاصه بگم حرفا رو قاطی قاطی باهم گفتم😂 احساساتی نباش مطمئن باش پسری ک اینقدر بچه اس ک یه دعوا کوچیک میکنین سریع میره دوس دختر قبلیش فالو میکنه این مرد زندگیه؟ این هنوز خیلی بچه اس برای اینکه مرد یه زندگی بتونه باشه
چقدر فالو و انفالو داشت. نمیدونم چجوری بهت بگم اگه اینجا بودی قشنگ باهات حرف میزدم و متقاعدت میکردم ...
تموم حرفاتو قبول دارم کاش قلب بی صاحبمم بفهمه من حس شیشمم خوبه همش حس میکنم این از بس بچه هست با دختره هم شهریش اکی شد چیزای عاشقانه همش میزاره ک دختر اولیه رو بسوزونه بعضیا هم میگن این دختر اولیه رو هم دوست نداره کلا هوس بازه
تموم حرفاتو قبول دارم کاش قلب بی صاحبمم بفهمه من حس شیشمم خوبه همش حس میکنم این از بس بچه هست ...
خودتو با چیزای دیگه مشغول کن وقتی بیکار میشینی فکر اون میاد تو سرت چون تنهایی. ولی باشگاه برو .وقت برای بیرون بذار خلاصه خودتو سرگرم کن. افرادی میشناسم 10 سال عاشقانه باهم بودن ینفرشون فوت شده یا خیلی اتفاق های مشابه ای خلاصه باهاش کنار اومدن و دارن زندگی میکنن دیگه فراموش کردن یه پسر بچه هوس باز ک کار سختی نیس