2777
2789
عنوان

مادرشوهر شما هم اینطوریه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 54 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما هرکاری برات مردن درجوابش تشکر کن یا اول رو شوهرت کار کن چیزی براش اوردی تشکر کنه اونام میبینن میفهمن

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
هر کسی  صاحب یه فرهنگ و یه شخصیت هست مادر شوهرم من واسه چیزای خیلی بیجا هم تشکر میکنه

مادرشوهرت سیاست داره دیگه

وقتی از عروس تشکر کنن مطمئنا عروس هم راغب تر میشه براش کاری انجام بده

مادرشوهر منم همینه شعور نداره کلا 

برا دخترش با اون دستپخت که هربار من بعد خوردن غداش دل درد گرفتم به به چه چه میکنن و تشکر برا ما لال میشن 

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

مادر شوهر من اصلا نمیذاره که بشورم.اگرم بشقاب بچه خودمم بشورم اون باز تشکر میکنه.بستگی به فرهنگ و شخصیت آدما داره.منم خب احترام میذارم.تشکر میکنم.ولی اون همیشه بیشترشو برام انجام میده.. 

مادرشوهر من تشکر میکنه. گاهی اوقات هم خیلی تشکر میکنه

اما خب خیلی هاااا هستن که همچین سیاست بدی دارن. سیاست درست رو دیدم. مادرشوهری رو میشناسم که مدام از خوبی عروسش تعریف میکنه. برای کاراش تشکر میکنه و مرتب از دستپخت عروسش تعریف میکنه. با اینکه مادر عروسه میگه دخترم دستپخت نداره اما مادرشوهر خوبی داره که بلده دخترمو جذب کنه. 

دختره هم میبینه اینجوریه بدون استرس اشپزی میکنه براشون و مثل دخترشون شده.

سوار گمشده را از میان راه گرفتی... چه ساده صید خودت را به یک نگاه گرفتی  که گفته کشتی نوحی؟ تو مهربانتر از اویی...که حر بدشده را هم تو درپناه گرفتی چنان به سینه فشردی مراکه جزتو اگر بود...حسین فاطمه!میگفتم اشتباه گرفتی

ببین بعضی ها تو فرهنگشون جا نیفتاده.یا شایدم خجالت میکشن به زبون بیارن.درستش اینه هر کس در هر جایگاه و مقامی از کاری که براش انجام میشه تشکر کنه.شکر نعمت نعمتت افزون کند.باعث میشه افراد به انجام کارای خوب ترغیب بشن.ولی خب فرهنگا با هم متفاوته.شما انقد جلوش تشکر کن از شوهرت و بچت و دیگران تا یاد بگیرن.

مادرشوهرمن ک هزار بار تشکر میکنه اخرین بار با جاریم خواستیم ظرف بشوریم همش ب من میگفت تو نمیخواد بشوری حامله ای بیا بشین . گفتم اگه بشینم جاریم میترکه و شستم کلی هم تشکر کرد همیشه تشکرمیکنه

تشکر نشونه ی ادب هست  شما خودت بابات هر کاری حتما تشکر کن به خصوص جلوی دیگران تا ایشون متوجه ب ...

خدایی من خیلی تشکر میکنم ازش بابت هر چیزی میگم شاید یاد گرفت

ولی انگار تو دهنشون نمیچرخه یه تشکر کنن از عروس

ربطی نداره که...شاید هدفش بی احترامی نبوده یه حواسش نبوده یا تو خانوادشون اینطوری نیستن...اینا که میگی اصلا ناراحتی نداره

❤همیشه واسه همدیگه دعای خوب کنیم خدا اینطوری بیشتر دوسمون داره❤
2790
2778
2791
2779
2792