2777
2789
عنوان

مادرشوهر شما هم اینطوریه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 54 پست
مادرشوهر من تشکر میکنه. گاهی اوقات هم خیلی تشکر میکنه اما خب خیلی هاااا هستن که همچین سیاست بدی دار ...

افرین چه با شعور 

در اینده یادم باشه برای عروسم اینجوری باشم .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرشوهر منم نهایت میگه دستت درد نکنه ولی ن سفره جمع میکنه نه پهن نه ظرف بشوره ولی خونه دختراش فعال میشه

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
مادرشوهر منم همینه شعور نداره کلا  برا دخترش با اون دستپخت که هربار من بعد خوردن غداش دل درد گ ...

این کارو میکنه مادرشوهرم واقعا😀

از من تشکر میکنه میگه خیلی خوشمزه بود 

اما جلوی من درمورد دستپخت دخترش غلو میکنه مثلا میگه اووومممممم به به عجب غذایی خییییلییی خوشمزست . مثلا قیمه های فاطمه حرف نداره

سوار گمشده را از میان راه گرفتی... چه ساده صید خودت را به یک نگاه گرفتی  که گفته کشتی نوحی؟ تو مهربانتر از اویی...که حر بدشده را هم تو درپناه گرفتی چنان به سینه فشردی مراکه جزتو اگر بود...حسین فاطمه!میگفتم اشتباه گرفتی

شوهرمم میگه ولش کن مثلا داره مادری میکنه .راست میگه فکر میکنه اینجوری دخترش خوشحال میشه. در صورتی که فاطمه اصلاااا اینجوری نیست و خیلی به ناراحتی دیگران اهمیت میده.

سوار گمشده را از میان راه گرفتی... چه ساده صید خودت را به یک نگاه گرفتی  که گفته کشتی نوحی؟ تو مهربانتر از اویی...که حر بدشده را هم تو درپناه گرفتی چنان به سینه فشردی مراکه جزتو اگر بود...حسین فاطمه!میگفتم اشتباه گرفتی
خب مگه از دخترخودش بخاطر اینکارا تشکر میکنه؟ شاید بخاطر احساس نزدیکی که بهت داره دیگه نیاز نمبینه ک ...

اره خب من هم مامانم از ما تشکر میکنه.با اینکه غر هم میزنه ها.ایراد هم میگیره ولی باز اخرش میگه دستت درد نکنه.😁مادر شوهرمم تا دخترش یه کاری میکنه براش صد بار تشکر میکنه دعاش میکنه.در صورتی که از نظر من برا دختر وظیفه است دگ.

من همیشه به شوهرم میگم که مادرت دو تا کارو یاد بچه هاش نداده معذرت خواهی و تشکر کردن.البته خداروشکر شوهرم یاد گرفت حتی صبحا سلام نمیداد الان زودتر از من میگه.👧

حالا ما گرگ شدیم اشتباه کردیم ولی از یه گرگ بارون دیده به شما یه نصیحت،یعنی گرگ هم شدین جهنم بشین ولی این تن بمیره،جون هر چیو هر 
مادرشوهر منم نهایت میگه دستت درد نکنه ولی ن سفره جمع میکنه نه پهن نه ظرف بشوره ولی خونه دختراش فعال ...

این رفتارم داره مادرشوهرم. خونه من کار نمیکنه اما اونجا همه کارا رو خودش میکنه. منم ناراخت میشم یکم اما خودمو قانع میکنم که چون جایی رو نداره بره خب لااقل خونه من بیاد واقعا مثل مهمون بشینه. چی میشه مگه؟ 

شما هرکاری برات مردن درجوابش تشکر کن یا اول رو شوهرت کار کن چیزی براش اوردی تشکر کنه اونام میبینن می ...

نه شوهرم خوبه تشکر میکنه  ازم... ولی مادرشوهره انگار فک میکنه تشکر کنه کوچیک میشه نمیدونه شعور خودش رو نشون میده

ما مجردم بودیم هر کاری تو خونه انجام میدادیم مامانمون ازمون تشکر میکرد چ برسه ب حالا ک متاهلیم

مادرشوهر منم نهایت میگه دستت درد نکنه ولی ن سفره جمع میکنه نه پهن نه ظرف بشوره ولی خونه دختراش فعال ...

حالم از این جور آدم ها به هم میخوره که بین دختر و عروسشون فرق میزارن مثل مادرشوهر خودم  

خدایی من خیلی تشکر میکنم ازش بابت هر چیزی میگم شاید یاد گرفت ولی انگار تو دهنشون نمیچرخه یه تشکر کن ...

خب عزیزم یاد نگرفته.بلد نیست.به پای منظور داریش نذار.بعضی ها اداب معاشرت را کاملا خوب نمیدونن.

افرین چه با شعور  در اینده یادم باشه برای عروسم اینجوری باشم .

منم دقیقا دلم میخواد اینجوری باشم. باورتون نمیشه. یبار دستپختش اینقدر بد بوده نتونستن بخورن غذا مونده تو یخچالشون عروسه رفته دیده فک میکنی چی گفتن به عروسه؟ 

نه شوهرم خوبه تشکر میکنه  ازم... ولی مادرشوهره انگار فک میکنه تشکر کنه کوچیک میشه نمیدونه شعور ...

خوب هرکسی فرق داره اینو بدون قرار نیست خانواده شوهرت مثل خانواده خودت رفتارکنن.ازشون توقع نداشته باش حرص نخور اروم باش فقط هیچوقت نذار شوهرت بهت بی احترامی کنه باهاش مهربون باش اینجوری وقتی شوهرت بهت احترام بذاره اونام میفهمن

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
خب مگه از دخترخودش بخاطر اینکارا تشکر میکنه؟ شاید بخاطر احساس نزدیکی که بهت داره دیگه نیاز نمبینه ک ...

ندیدم از دختر خودشم تشکر کنه ولی میگه مامان خسته شدی کمرت درد گرفت بیا بشین ولش کن اینکارو نمیخواد بکنی اونکارو نمیخواد بکنی

گفتن دلمون نمیاد دستپخت عروسمونو بخوریم تموم کنیم. هر روز یذره شو میخوریم تا تو بیای.

2790
2778
2791
2779
2792