من از اول با خانواده ش هرم خیلی رسمی و با احترام برخورد کردم و اجازه ندادم صمیمی بشن
ولی هر وقت میرم خونه مادرشوهرم اگه کاری برام انجام بدم مثلا در حد یه ظرف شستن یا سفره جمع کردن یا هر کاری.... مادرشوهرم اصلا تشکر نمیکنه.... یا وقتی میاد خونمون اصلا سر سفره یه تشکر نمیکنه
انگار میخواد بفهمونه ک وظیفت بوده خواستم بدونم همه مادرشوهرا تشکر نمیکنن از عروس یا من چون تو خانواده ای بودم ک بخاطر هر کاری از هم تشکر میکردیم توقعم زیاده؟
مشکل ما اینه که همش مادرشوهرو با مادر خودمون مقایسه میکنیم...ریشه ی همه اعصاب خوردیا همینه...باید توقع بیاد پایین..همه مثل هم نبستن مثل هم بزرگ نشدن باهم تربیت نشدن...فرهنگ یعنی تحمل تفاوت های اخلاقی همدیگه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
این همه تایپبک رفتم نیومد عدل اینجا اومد مچمو بگیره
حالا خوبه خیلی بد نگفتم.
سوار گمشده را از میان راه گرفتی... چه ساده صید خودت را به یک نگاه گرفتی که گفته کشتی نوحی؟ تو مهربانتر از اویی...که حر بدشده را هم تو درپناه گرفتی چنان به سینه فشردی مراکه جزتو اگر بود...حسین فاطمه!میگفتم اشتباه گرفتی
مشکل ما اینه که همش مادرشوهرو با مادر خودمون مقایسه میکنیم...ریشه ی همه اعصاب خوردیا همینه...باید تو ...
این چه حرفیه بابا، من یه ما مادر شوهرم نبود اهل خونشونو خونم دعوت کردم عین یه ماهو برگشتنی نکرد یه تشکر خشک خالی کنه یا ظرفایی ک۶ با غذا فرستاده بودم پس آورد گفت بیا این ظرفاته بدون تشکر
یه ماه بردارشوهرم خونه ما بود من سرکارم میرم شبا میومدم میدیدم هنوز سفره صبحونه بازه جمع نکرده اخرم که رفت یه تشکر نکرد اومدیم خونه دیدیم ساکشو بسته رفته.خواهرشوهرمم با نامزدش فرار کرده بود اومد خونه ی ما تمام جهازشو خریدیم رفت ولی حتی عید زنگ نزد بگه زنداداش عیدت مبارک هنوز داریم قسط جهاز میدیم.تشکر خیلی خوبه اگه اونا یه بار تشکر میکردن من میگفتم قدردان هستن هرکارکردم برسه به روح پدرم ولی الان بعد یه سال که هنوز قسط میدیم میگم از گوشت سگ حرومتر هرچی دادیم دلسوزی کردم اونموقع ولی قدرنشناسن.
حالا ما گرگ شدیم اشتباه کردیم ولی از یه گرگ بارون دیده به شما یه نصیحت،یعنی گرگ هم شدین جهنم بشین ولی این تن بمیره،جون هر چیو هر