2777
2789
عنوان

مادرشوهر شما هم اینطوریه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 54 پست

مشکل ما اینه که همش مادرشوهرو با مادر خودمون مقایسه میکنیم...ریشه ی همه اعصاب خوردیا همینه...باید توقع بیاد پایین..همه مثل هم نبستن مثل هم بزرگ نشدن باهم تربیت نشدن...فرهنگ یعنی تحمل تفاوت های اخلاقی همدیگه

❤همیشه واسه همدیگه دعای خوب کنیم خدا اینطوری بیشتر دوسمون داره❤

تشکر کردن خیلی خوبه دلخوری پیش نمیاد بین آدما.

حالا ما گرگ شدیم اشتباه کردیم ولی از یه گرگ بارون دیده به شما یه نصیحت،یعنی گرگ هم شدین جهنم بشین ولی این تن بمیره،جون هر چیو هر 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا حسین شوهرم اومده میگه ببینم چی مینویسی

بخدا بو میکشه 

این همه تایپبک رفتم نیومد عدل اینجا اومد مچمو بگیره 

حالا خوبه خیلی بد نگفتم.

سوار گمشده را از میان راه گرفتی... چه ساده صید خودت را به یک نگاه گرفتی  که گفته کشتی نوحی؟ تو مهربانتر از اویی...که حر بدشده را هم تو درپناه گرفتی چنان به سینه فشردی مراکه جزتو اگر بود...حسین فاطمه!میگفتم اشتباه گرفتی
مشکل ما اینه که همش مادرشوهرو با مادر خودمون مقایسه میکنیم...ریشه ی همه اعصاب خوردیا همینه...باید تو ...

این چه حرفیه بابا، من یه ما مادر شوهرم نبود اهل خونشونو خونم دعوت کردم عین یه ماهو برگشتنی نکرد یه تشکر خشک خالی کنه یا ظرفایی ک۶ با غذا فرستاده بودم پس آورد گفت بیا این ظرفاته بدون تشکر

والا خییلی لجم گرفت😑😕

حالم از این جور آدم ها به هم میخوره که بین دختر و عروسشون فرق میزارن مثل مادرشوهر خودم    

بعد تو تخم چشمت نگاه میکنن میگن وای ما خیلی تورو دوست داریم توهم مث دخترمونی

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

مثلا اگ ی مهمونی باشه ک دختراش کار کنن همش هی میگه آخی چقد زحمت کشیدن چقد گناه دارن چقد فلانن اما اگ من همون مقدار ظرفو بشورم انگار ن انگار  بعضی وقتا میگم نکنه فک میکنه  خانوادم منو از سر راه آوردن

یه ماه بردارشوهرم خونه ما بود من سرکارم میرم شبا میومدم میدیدم هنوز سفره صبحونه بازه جمع نکرده اخرم که رفت یه تشکر نکرد اومدیم خونه دیدیم ساکشو بسته رفته.خواهرشوهرمم با نامزدش فرار کرده بود اومد خونه ی ما تمام جهازشو خریدیم رفت ولی حتی عید زنگ نزد بگه زنداداش عیدت مبارک هنوز داریم قسط جهاز میدیم.تشکر خیلی خوبه اگه اونا یه بار تشکر میکردن من میگفتم قدردان هستن هرکارکردم برسه به روح پدرم ولی الان بعد یه سال که هنوز قسط میدیم میگم از گوشت سگ حرومتر هرچی دادیم دلسوزی کردم اونموقع ولی قدرنشناسن.

حالا ما گرگ شدیم اشتباه کردیم ولی از یه گرگ بارون دیده به شما یه نصیحت،یعنی گرگ هم شدین جهنم بشین ولی این تن بمیره،جون هر چیو هر 

مادر شوهر منم تشکر نمیکنه,,,اما دخترش طرف بشوره هزار بار میگه دستت درد نکنه .....

اما از من هرگز

منم جدیدا هیچکاری نمیکنم

چون.میگه ریکا زیاد مصرف میکنی

در کل زیاد اوکی نیست باهام

سیسمونی دعوتش کردم پا نشد ی استکان برداره

ن کار میکنه نه دوس داره کار کنم

استارتر من هم خونوادم خیلی اهل تشکر هستن مادرشوهرم اینا کلا اهل تشکر نیستن حتی روزمادر که گل وشیرینی وکادوبراش ببریم فقط میگه ممنون

من اوایل خیلی بهم برمیخورد چون با مامان خودم مقایسه میکردم که اه مامان من با یه کادوی کوچیک هم چقدر ذوق میکنه وتشکر

ولی یه روز شوهرم گفت یا نکن واسه مامان من یا اصلا انتظار تشکر ازش نداشته باش میگه از شوهرش وماهم اصلا تشکر نمیکنه

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
2790
2778
2791
2779
2792