2777
2789
عنوان

تعویض شیرخشک و اسهال

2463 بازدید | 8 پست

سلامسلام وصبح بخیر خدمت دوستای گلم خسته نباشین

عزیزان دخترم ۳۱روزشه دیروز دخترمو بردم دکتر برا علائمی ک داشت دکتر گفت کولیک و رفلاکس داره شیرخشکشو عوض کرد ببلاک یک میدادم گفت ببلاکARبده حالا از دیروز پی پیش ابکی  شده اسهال شده طبیعیه؟چند روز ممکنه اینجوری بشه؟اگه طبیعی نیس دوباره ببرم دکتر یا نه ؟ تورو خدا هرکی تجربه داره بهم کمک کنه

راضیم به رضای تو 
مقدار شیر و اب رو مساوی بزار....اب بیشتر باشه اسهال میشه....اگر امروز هم این علائم داشت بری دکتر بد ...

مرسی از راهنماییت امروز ک دکتر نیس موند فردا 😥😓😔

راضیم به رضای تو 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیز منم پسرم رفلاکس داشت ببلاک ای آر از وقتی دادم پی پیش چرب و شل شده  برا نی نی شما هم ...

سلام گلم اره از دیشب احساس میکنم چرب و شله

ینی طبیعیه؟

راضیم به رضای تو 
سلام گلم اره از دیشب احساس میکنم چرب و شله ینی طبیعیه؟

منکه به دکتر گفتم گفت طبیعیه عزیزم نگران نباش پسر منم دقیقا بعد از دادن ببلاک ای ار همینجوری شده الانم یک ماه میشه که میخوره 

پسرم خیلی شدید رفلاکس داره 😥😔

منکه به دکتر گفتم گفت طبیعیه عزیزم نگران نباش پسر منم دقیقا بعد از دادن ببلاک ای ار همینجوری شده الا ...

عه پس طبیعی باشه مشکلی نیس وزنگیری پسر گلت چطوره خواهری ؟بعدش رفلاکس خیلی بده دختر من طفل معصوم هم کولیک داره هم رفلاکس😭

راضیم به رضای تو 
عه پس طبیعی باشه مشکلی نیس وزنگیری پسر گلت چطوره خواهری ؟بعدش رفلاکس خیلی بده دختر من طفل معصوم هم ک ...

پسر منم همینجوریه هم کولیک داره هم رفلاکس 

وزن گیریشو گفتن خوبه دکترا بیشتر بچم خودش اذیت میشه دیروزم بردم دکتر چندتا دارو داده میگه از رفلاکس زیاد گوشهاش ملتهب شده چون شیر بر‌گشته پشت گوشهاش😭😭😭

بچم طفلی اصلا خواب نداره 😔

پسر من 50 روزشه دختر شما چند وقتشه؟