2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دستور پخت لطفا

برنجش که مثل برنج معمولی ازاولی که برای جوشیدن میزاریش همونجا باقالی رو اضافه میکنی.البته اگه باقالی خام باشه.شوید هم یکمی با مقدار زیاد مخلوط میکنی بعد هم مثل برنج معمولی آبکش و دم میزاری بکنه.فقط یکمی برنج رو دون تر برمیداری وقتی برای دم گذاشتی روش نصف یا یک استکان کوچیک زعفران دم کرده میریزی.

میشه برام صلوات بفرستین تا باردار باشم...😢😢خیلی وقته منتظرم خدایا....

ماهی رو هم گذاشتم تو ماکروویو یکمی یخش باز شد.بعد گذاشتم داخل ماهی تابه روغن هم ریختم درش رو گذاشتم آب یک پیاز بزرگ رو هم ریختم توش.زیرش هم کم.بعد درش رو برداشتم پوستش خودش جدا میشد پوستشو ریختم کنار.باز هم یه کوچولو آب ریختم درش رو گذاشتم تا موقعی ک خوب پخت بعد درش رو برداشتم دوباره تو حرارت سرخ بشه.اخرسرم روش زرده تخم مرغ زدم گذاشتم تو فر گازم.

میشه برام صلوات بفرستین تا باردار باشم...😢😢خیلی وقته منتظرم خدایا....
کلم قمری تا حالا نخوردم، من کلم برگ را تو پلو میریزم

منم بعضی وقتا کلم برگ توی پلو میریزم با گوشت چرخ کرده ولی موقع هایی که کلم قمری میریزم گوشتامو قلقلی میکنم..به برنجمم سبزی پلویی و ترخون میزنم 

عزیزم منظورشون کلم قمری هست...همون کلمی که توی کلم پلو شیرازی میریزن..

من تا حالا کلم قمری نخوردم، نمی‌دونستم اصلا تو پلو میریزن، حتما خوشمزه میشه، باید امتحانش کنم، همیشه فکر میکردم کلم قمری را تو ترشی میریزن!😯🤭من کلم برگ و گل کلم را با رب و پیاز داغ و گوشت یا مرغ تو پلو ریختم، خوشمزه شده، اینم باید امتحان کنم

من تا حالا کلم قمری نخوردم، نمی‌دونستم اصلا تو پلو میریزن، حتما خوشمزه میشه، باید امتحانش کنم، همیشه ...

عزیزم دستور کلم پلو شیرازی سرچ کن ...کلم ها رو باید خلال کنی بعد بهشون نمک بزنی و با کمی زرد چوبه سرخ کنی..گوشت هاتم قلقلی درست کنی با گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده و آرد نخودچی با نمک و ادویه بعدشم اونارم سرخ کنی..همه رو لای برنجت بزاری..سبزی هایی هم که لازمت میشه برای لای برنجت تره و جعفری و شوید و ترخون هستش..

من یه کلم قمری میشناسم یه کلم برگ که سفید و بنفش هست و یه گل کلم برای ترشی، همین ، تا حالا کلم پلویی ...

ما ب این میگیم کلم پلویی

وقتی بزرگ می شوی قدت کوتاه می شود آسمان بالا می رود و تو دیگر دستت به ابرها نمی رسد و برایت مهم نیست که توی کوچه پس کوچه های پشت ابرها ستاره ها چگونه بازی می کنند آنها آنقدر دورند که تو حتی لبخندشان را هم نمی بینی و ماه ، همبازی قدیم تو آنقدر کمرنگ می شود که اگر تمام شب را هم دنبالش بگردی پیدایش نمی کنی.