یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
سلام.بچه ها به نظرتون با خانواده شوهر باید چیکار کرد؟بخدا خسته شدم .بعضی وقتا به سرم میزنه برم خونه بابام دیگه برنگردم.همش از ادم توقع دارن بهشون بدی.ولی خودشون ۳سال ازدواج گردم دریغ از یه کمکی یا همفکری یا توجه و محبتی.بخدا ۳۲ هفتمه دریغ از یه چیز کوچیک واسه بچم بگیرن خوشحال بشم که اینا هم به فکرن و خوشحالن.همه وسایل جوجه ام رو مامانم داره میخره.من چرا باید اینهمه بی محبتی رو تحمل کنم اخرشمشوهرم همش پشته مامانشه و داداششه که گناه دارن تو خوبی کن پس من چی بخدا همه دخترا رو میبینم واسه خانواده شوهر چطور ناز میکنن هوس میکنن اونا زودی فراهم میکنن ولی من چی داشته باشم میخورم نداشته باشم باید بمیرم .اونا نمیان بگن بیایید پایین غذا بخوریم.ولی شوهرم هر روز غذا میبره پایینبراشون.با اینکه میبینه بخدا بلند شدن و نشستن واسم سخته زیر شکمم درده و ...
سلام.بچه ها به نظرتون با خانواده شوهر باید چیکار کرد؟بخدا خسته شدم .بعضی وقتا به سرم میزنه برم خونه ...
فقط حرص نخور و با زبون نرم فعلا بگو نمی تونم . برای خودت غداهای ساده درست کن که زیاد سرپا نباشی . به کمرت فشار نیاد . پیاده روی با یه جا وایسادن فرق داره . وای بعدا کم کم و بدون اینکه به زبون بیاری با احترام و سیاست خیلی ریز تغییر رفتار بده .