2777
2789
عنوان

بیماری پانیک

243 بازدید | 20 پست

سلام  بچ ها. پدر من یک سالی هست متوجه شدیم بیماری پانیک داره. جدیدا قلبش خیلی ناراحته و پاش هم بی حس شده .کسی تجربشو نداشته تو ی خانواده؟ به نظرتون چقدر خطرناکه؟   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفم...چقدر هم زياد شده...من در دوستانم زياد ديدم...اين افراد بايد لايف استايلشون رو تغيير بدن...حتما تحت نظر روانپزشك بمونند به سرعت بهبود پيدا مي كنن ...اين بيماري روانتنيه

ادامه می ده خودشو...تو فكرِ مادر شدنه💞

من همسرم یه مدت داشت قرص مصرف کرد بهتره ولی یه بیماری کاملا روانیه.....شایدم اصلا به دارو نیاز نداشته باشن ولی همون آرومشون میکنه فکر میکنن با دارو خوبن

دردیعنی توخاک خودت غریب دیاری....

عزیزم این بیماری روحی هست و باید دوره روان درمانی رو طی کنند 

ولی تجربه ای که من دارم اینه که اوایل خیلی میترسیدم فکر میکردم دارم میمیرم تپش قلب شدید میگرفتم میرفتم درمانگاه نوار قلب و ....بعد هم یه آمپول آرامبخش 

ولی وقتی با نشانه های بیماری آشنا شدم و فهمیدم که نه مرگی در کار نیست و گذرا هست نیمه شب که از خواب بیدار میشدم خودم یک لیوان شربت بیدمشک درست میکردم میخوردم و میخوابیدم 

همینطور که گذشت کم کم هم حملات پانیک کم شدن 

کلا اینکه تلقین کنی که حمله سریع تموم میشه و گذراست بسیار موثر هست

نشونه هاش چیه😔

تو نت سرچ کنید به اسم حملات پانیک شناخته شده هست 

متاسفانه این حمله روح آدم رو به شدت تحت فشار قرار میده حس مرگ و اینکه داری خفه میشی در حالی که کسی که تو رو میبینه هیچ نشونه ای نمیبینه 

خدا قسمت هیچ کسی نکنه

فکر کنم من گاهی دارم😔

شما هم روش من رو پیاده کن چون دارویی با تاثیر مستقیم نداره 

وقتی بیدار میشی یا طول روز یه لیوان شربت بیدمشک یا بهارنارنج بخور دیگه ادامه پیدا نمیکنه

نشونه هاش چیه😔

خیلی میترسه مخصوصا عصر به بعد که سمت شب میشه حالش بد میشه. تپش قلب و تنگی نفس و .. یه چیزی مثل لحظه جون دادن. ولی میگن حمله های دقیقه ایه و رد میکنه.خیلی سخته