اراک مدیر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 379 عنوان بیماری پانیک | مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 20 پست سلام بچ ها. پدر من یک سالی هست متوجه شدیم بیماری پانیک داره. جدیدا قلبش خیلی ناراحته و پاش هم بی حس شده .کسی تجربشو نداشته تو ی خانواده؟ به نظرتون چقدر خطرناکه؟ 1397/08/10 | 01:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mn_narges عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 1102 نه قرصا عوارض دارن .از وقتی قرصا رو میخوره پاش بی حس شده میتونم بپرسم اسم قرصش چیه؟و اینکه اگه شب حمله بهش دست میده قرص رو ظهر مصرف کنه
اراک مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 379 میتونم بپرسم اسم قرصش چیه؟ و اینکه اگه شب حمله بهش دست میده قرص رو ظهر مصرف کنه پاش چرا بی حس شده اگر جسمی نیست بیماری
mn_narges عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 1102 خیلی میترسه مخصوصا عصر به بعد که سمت شب میشه حالش بد میشه. تپش قلب و تنگی نفس و .. یه چیزی مثل لحظه ... خدا به حق این شبهای عزیز آرامش رو بهش برگردونه ولی بهش اطمینان بدید که قابل درمانه و استفاده از دمنوشها و شربتهای گیاهی رو فراموش نکنید
s.m عضویت: 1396/03/10 تعداد پست: 16871 شما هم روش من رو پیاده کن چون دارویی با تاثیر مستقیم نداره وقتی بیدار میشی یا طول روز یه لیوا ... یکی دوبار اینجوری شدم.ولی خیلی رو خودم کنترل دارم خودمو اروم میکنم فوری.ممنون.حتما امتحان میکنم تازه از حبس برگشتم🕵️♂️
mn_narges عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 1102 پاش چرا بی حس شده اگر جسمی نیست بیماری مادر هم هم یه قرص مسکن عضلانی استخوانی مصرف میکرد پاهاش بیحس میشد در حدی که تعادل نداشت عوارض قرص هست اگه به مرور کم نشه قطع میکنند
اراک مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 379 مادر هم هم یه قرص مسکن عضلانی استخوانی مصرف میکرد پاهاش بیحس میشد در حدی که تعادل نداشت عوارض ... خیلی میترسیم میگیم پاش جوری نشه/بدبختی سیگاری هم هست بابام نمیدونم شاید شاید اثر بد داشته باشه